Skocz do zawartości

[wymiana] wymienię się z każdym (prawie)

Rekomendowane odpowiedzi

Wymienię się z prawie kazdym portalem linkiem tekstowym. Odpadają portale erotyczne i inne wątpliwie moralne oraz poświęcone tylko i wyłącznie oprogramowaniu o zamkniętym kodzie.

Moje pr niestety jest równe 0

Preferuję jednak strony o linuksie lub ogólnie o komputerach.

adres: https://linux-disc.com

nazwa: linux-disc.com :: distro | info | manual

opis: Portal użytkowników systemu linux. Porównania, aplikacjie, porady, informacje. Możliwość zakupu jednej z kilkunastu dystrybucji.

Pozdrawiam

Kors4r

Linux Portal | Mandriva Linux - news

Zwróćcie uwagę na to, czy link jest wstawiony po lewej stronie (Warto odwiedzić) - linki bezpośrednie, czy po prawej stronie (Najnowsze odnośniki) - linki z punku pozycjonowania nic nie warte.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

linki z lewej strony są z systemu linkuj, będą tam do czasu, aż nie usunę funkcji php,

z prawej strony jest blok post-nuke, te linki będą pojawiać się tylko przez jakiś czas, chyba przez tydzień, potem nie będą widoczne na głównej stronie,

z prawej jest tylko podgląd najnowszych linków z bazy danych, wszystkie są natomiast w dziale "Odnośniki" i z tamtąd NIE BĘDĄ usuwane

takie są realia bloków post-nuke,

@rafal - nie wiedzialem, ze w mailu, ktory wyslaleś mi na priva o to Ci chodziło, jezeli tak, to mogę umieścić Twojego linka z lewej strony na stałe, jesli jesteś zainteresowany, daj znać

teraz Cię rozumiem :) rzeczywiście, taki link, jak z prawej niewiele daje w pozycjonowaniu, ale w bazie danych link jednak jest i w dziale Odnośniki robot go znajdzie

Pozdrawiam

Kors4r

kurdę, faktycznie, moje linki niewiele dają, nawet na stronie modułu Odnośniki, muszę to przerobić :evil:

@rafal - jesteś nadal zainteresowany linkiem "bezpośrednim" jak to nazwałeś?

poza tym, dzięki stary, że zwróciłeś mi uwagę na nieuczciwość mojej oferty, ale to było niezamierzone

NA RAZIE WSTRZYMUJĘ OFERTĘ WYMIANY, do czasu, aż nie uporam się z prezentacją linków korzystną z punktu widzenia pozycjonowania

Pozdrawiam

Kors4r

a jednak!

popytałem na post-nuke.pl i dowiedziałem się, że np. google radzi sobie z takimi niebezpośrednimi linkami

wątek: https://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNp...7020&highlight=

Pozdrawiam

Kors4r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności