Skocz do zawartości

SeoQuake - mała modyfikacja

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak pewnie wielu z was, używam - SeoQuake, i wpadłem na to, żeby sobie dorobić do tego narzędzia opcję pokazywania ile podstron znajduję się w rzeczywistym indeksie Google a ile w suplementalu.

Zazwyczaj robiłem to poprzez aol.com i tam komenda site:domena.pl wywala tylko podstrony, które nie są w wynikach uzupełniających.

Użyłem w ustawieniach takiego kodu:

[NAME]=Google Real Index
[TITLE]=GRI
[URL_R]=https://search.aol.com/aol/search?invocationType=comsearch30&query=site%3A{domain|encode}&do=Search
[REGEXP]=<b>\d+?<\/b> of about <b>(.+?)<\/b>
[ALTREGEXP]=<b>\d+?<\/b> of <b>(.+?)<\/b>

I po kliknięciu przenosi mnie do strony aol.com podając site dla domeny na której jestem, ale nie pokazuje mi wyniku liczbowego na pasku seoquake. Czy ktoś mógłby mi wprowadzić jakąś poprawkę żeby jednak pokazywał ?

Dzięki za pomoc, pozdrawiam, Rafał

Dzięki działa :)

Z tego co zauważyłem jak to testowałem, to duża ilość stron ma około 10 % podstron w głównym indeksie. Taka dziwna prawidłowość. PiO ma natomiast tylko 1 % podstron w głównym indeksie. Ciekawe... Ale być może jest to spowodowane tymi wachnięciami w site obecnie.

Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że jeszcze komuś się to przyda.

[REGEXP]=<b>\d+?<\/b> of about <b>(.+?)<\/b>

[REGEXP]=<b><span id=\"upperLimit\">\d+?<\/span><\/b> of about <b>(.+?)<\/b>

Powinno działać, jak nie to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności