Skocz do zawartości

[domena] www.pracainfo.pl

Blinkers

Rekomendowane odpowiedzi

Pod adresem www.pracainfo.com.pl i www.pracainfo.com działają już serwisy.

Napisz do ich właścicieli maila czy są zainteresowani odkupieniem domeny. Jeśli tak to myślę, że można zaproponować 1,5k zł i zejść do 1k w razie twardych negocjacji :)

To ktoś da za to 1 zł ? :D

Wydaje mi sie ze nie tu oceniac mi wartosc tej domeny, rynkiem ktory to wyceni jest np. allegro.pl, na forum siedza potencjalni handlarze co dla nich to chlep powszedni "kupic taniej, sprzedac drozej".

To tak samo jakby rzecz ze www.nasza-klasa.pl jest beznadziejna bo jest dwuczlonowa... na dnforum.com uslyszalem zupelnie co innego.

To ktoś da za to 1 zł ? :D

(...)

To tak samo jakby rzecz ze www.nasza-klasa.pl jest beznadziejna bo jest dwuczlonowa... na dnforum.com uslyszalem zupelnie co innego.

Nie można mylić wyceny domeny z wycena serwisu. Gdyby nie serwis to domena nie byłaby nic warta. Ile byś zapłacił za tą domenę 2-3 lata temu???

Natomiast domena pracainfo.pl nie jest zła. Sam się zajmuję handlem domenami i mogę śmiało powiedzieć, że jest warta ok. 500-1000 zł.

• 1 miesiąc temu...

Jak tylko co otworzyłem serwis i zacząłem monitorować to miałem [bez reklamy] po 200-300 unikalnych wejść, zrobiłem taką "partyzancką" reklamę ( i bynajmniej nie był to spam, mailing itp.) to podskoczyło w ciągu dnia do 1 000 unikalnych wejść na dzień, przestałem reklamować i spadło do wcześniejszych wejść.

Niedługo zacznie się zabawa z pozycjonowaniem, narazie analizuję konkurencję ;)

Postaw na tym serwis, wtedy odsprzedaz na pewno wiecej. Na poczatku sprobuj serwis + reklamy i zobacz jaki sam masz z tego zarobek, a jak cos to sprzedawaj.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności