Skocz do zawartości

Zwolnienie częstotliwości indeksacji

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Czy linki do nowych wpisów wyświetlane są na stronie głównej i czy dodajesz nowe wpisy w podobnym tempie co w okresie, kiedy indeksowało je w te kilkanaście minut?

Wpisy były dodawane (publikowane) w tempie dość wolnym - kilku dziennie (czasami 1,2 a czasami 5-6) Wyświetlały się na głównej stronie. Każdy wpis który "spadał" z głównej strony był już w zaindeksowany. Problem wystąpił nagle - prawie dokładnie z chwilą zmiany w narzędzach G.

Niby mam aktualizowane mapy które są co jakiś czas pobierane, ale wydaje mi się że najszybciej wpisy będą indeksowane poprzez pobyt na głównej stronie (tak było dotychczas). Natomiast teraz odkładają mi się wpisy oczekujące, bo czekam aż mi wcześniejsze załapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności