Skocz do zawartości

Unmowa pozycjonowanie vs jak udowoodnić że strona się znajdowała na danych pozycjach

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Heh spokój. Utrzymanie zaplecza kosztuje; cwaniaków jest dużo nieraz frazę trzeba pozycjonować rok. Płatność jest zazwyczaj za top10. On czerpie profity z pozycjonowania i co jeszcze ma nie płacić. Miałem taki przypadek już nie raz - jak ściągnołem zaplecze ze strony i strona filterek zaliczyła to się dopiero zaczeło koleś mnie tu chciał zagryźć ale jak był w top10 to nie miał ochoty płacić. Szkoda gadać nieraz firma ma jednego dobrego klienta - i to od niego zależy być albo niebyć dlatego kozik się otwiera w kieszeni jak widzę takich cwaniaków.

jak ściągnołem zaplecze ze strony i strona filterek zaliczyła to się dopiero zaczeło

moze taki offtop, ale czy przy masowym zdejmowaniu linkow z zaplecza stronie pozycjonowanej tez grozi filtr, czy zle zrozumialem?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

cwaniaków jest dużo nieraz frazę trzeba pozycjonować rok.

Sory ale co to za fraza GOOGLE??

moze taki offtop, ale czy przy masowym zdejmowaniu linkow z zaplecza stronie pozycjonowanej tez grozi filtr, czy zle zrozumialem?

Pierwsze słyszę o czymś takim jak to człowiek uczy sie cały czas czegoś nowego :)

Pierwsze słyszę o czymś takim jak to człowiek uczy sie cały czas czegoś nowego :rolleyes:

https://www.web-marketing.pl/seo-dopalacz-jeza/#comment-530

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Jeśli klient jest uciążliwy, to może lepiej dać sobie spokój z pozycjonowaniem jego stron i przestrzec też innych przed nim .

Jak klient jest uciążliwy, to sie go odsyła do konkurencji, to podstawowa zasada. ;)

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

a może założyć osobny wątek typu czarna lista klientów ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a może założyć osobny wątek typu czarna lista firm ?

A tak poważnie to często jest tak że pewni ludzie nie są w stanie ze sobą sie dogadać a z innymi tak. Wiec jak coś nie pasuje to: PA PA, my ze sobą ślubu nie braliśmy ;) (pomijam fakt ze teraz sprawa rozwodowa trwa do 10 minut :) )

W umowie można chyba zawrzeć punkt dotyczący sposobu rozliczania pracy/zadania/zlecenia. Wiec dlaczego nie miał by być tam dość długi punkt na temat sposobu monitorowania pozycji.

Z niegłupich pomysłów na monitorowanie mogło by być Web CEO bo można w nim ustawić aby raporty były przechowywane po stronie firmy Web CEO i nie za bardzo można robić wałki z podmianą danych inna sprawa czy są uznał by taki dowód

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności