Skocz do zawartości

Dobry skrypt pressel page

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kończy się szkoła, więc będzie więcej czasu na programowanie.

Chociaż na PIO jestem bserwatorem od jakiegoś już czasu, to teraz pozycjonowaniem zacząłem się interesować 'powazniej'.

Mój cel to napisać do końca czerwca skrypt pressel page.

Nie lubię z darmówek korzystać.

Chciałbym sie Was, doświadczonych poradzić co powinienem w moim skrypcie zaimplementować, aby strona była wartościowa dla pozycjonerów.

Nad czym myślę? Oto to co chciałbym tam zrobić, co myślę że będzie dobrze:

- mod rewrite,

- bezośrednie linki z artykułu

- każdy artykuł posiadałby swoje meta dane oraz tytuł strony oraz osobną w ogóle stronę,

- brak możliwości dodawania przez boty wpisów - wpisy moderowane :)

- kontrola długości oraz zaawansowana kontrola autentyczności/unikatowości tekstu (wykrycie np. przemieszania itp.), czyli nie dublowanie wpisów w presselu

Co wypadałoby dorobić? Co porzebne jest?

Pzdr

PS. Chodzi po prostu o stworzenie serwisu, niby zwykłego pressela, ale z większą starannością, zo zaowocuje wyższym PR i powerem linków :)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Na pewno skorzystam, bo parę rzeczy jest omówionych jak trzeba :D

Skup się na minimalizacji czasu rejestrowania się i dodawania pierwszego tekstu.

Czas to bardzo ważny element dla każdego pozyconera.

Szybkie dodawanie, szybkie wybieranie kategorii, szybkie tagowanie, wszystko szybko...

Myślałem nad takim profilem, bu goście mogli dodawać artykuły - przecież i tak sa moderowane, więc po co rejestracja w ogóle :)

A chciałbym przefiltrowac poprawnośc danych przez JS po stronie klienta, a dodawac do moderacji artykuły poprawne, i je przefiltrowywać. Proces dodawania będize polegał na wypełnieniu kilku podstawowych pól + wybranie z paru list paru rzeczy :)

Może ktoś ma jeszcze jakies sugestie?

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności