Skocz do zawartości

Domeny globalne

bkartol

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie najtaniej kupie domeny globalne (.com .net .info) z maskowaniem whois (na firme) ?

Najbardziej interesowalby mnie polski registar, no ale chyba nikt nie przebije 10 $

za te domeny w zagranicznych firmach.

No i pytanie, kupuje ktos na firme domeny w np godaddy.com badz namecheap.com -

jak to jest z fakturami mozna sobie to druknac potem ?

> Az.pl

A na ile można im ufać?

Umowę podpisuje się na rok za podaną cenę? Czy też na kilka lat za na kwotę 10 razy większą dowiadując się o tym dopiero po upływie pierwszego roku jak u części naszych wspaniałych firm?

Dotychczas korzystałem jedynie z usług OVH i na razie się nie zawiodłem. Niestety nie mają opcji ukrywania danych osobowych przy domenach .com/.org/.net.

Czy ktoś mógłby przedstawić swoje doświadczenia z az.pl?

Też właśnie szukam czegoś z maskowaniem.

Chciałem kupić na godaddy.com ale okazuje się, że maskowanie jest płatne - 7$ rocznie czyli prawie druga domena :tancze: Czy ktoś oferuje domeny globalne + ukrycie danych w whois w lepszej cenie?

PS. Też pytam o cenę odnowienia.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

az.pl ma jednak drogo, może przy rejestracji ma tanio ale za przedłużenie to ma drogo. Jak ci zależy tylko na samej rejestracji obecnie to możesz taniej na dpmeny.pl zarejestrować hehe. Względnie tanio ceny przy rejestracji i przedłużenia ma nazwa.pl i ovh.pl porównaj obie oferty i wybierz ta która ci odpowiada. tak dla porównania to przedłużenie w ovh domeny .pl wynosiu 68zł bodajże brutto a w az.pl 99zł chyba netto więc rózniece są spore. co z tego jak zarejestrujesz 20 domen po ,50 groszy jak za p[rzdłużenie wydasz prawie 30 baniek.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności