Skocz do zawartości

3 strony wyleciały w kosmos

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem załamany, o 23.45 wczoraj w kosmos wyników poleciały mi trzy strony równoczesnie:

www.cheatercenter.info

www.4funsite.info

www.turysci.info

mialy od 1,5 do 2,5 roku, jedynie niektóre podstrony pozostały jeszcze na pierwszych miejscach, jedyne co łączyło te strony to linkowanie z seo.net.pl śmieszną ilością punktów, o co tu chodzi? Filtr na domeny linkowane regularnie i mające niezły wiek?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

spokojnie jak widze moje info tez polecialy tzn nie ma ich w wynikach ale sa na komendy nazwy domen i site

nie sadze aby to byly filtry lecz moze jakis blad google - mam przynajmniej taka nadzieje

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Poczekaj pare dni do dwóch tygodni, a wrócą na swoje pozycje. Moja *.info miala nie stabilną pozycje potem gdzies poleciała a jak wróciła to się ustatkowała i jest ciągle na tej samej pozycji.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry412079 ten sam temat

moze ktos polaczy :D

wyglada ze wszystkie info znikly tak wiec stawiam na chwilowy problem w google :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Mi moje niepowiązane ze sobą śmieci też dzisiaj poleciały - ale poleciały tylko stare kopie wiki :D Nie domeny .info - więc coś większego na rzeczy - może im ktoś prąd od jakiegoś data center odłączył, żeby odkurzacz podpiąć :D

dzisiaj w nocy polecialy moje 3 glowne strony - oczywiscie info - kazda z nich z miejsca pierwszego (oczywiscie na swoje slowa :D ) poleciala na miejsce z przedziału 50-70

jak to o trzeciej w nocy zobaczylem to zasnac nie moglem :D

dodatkowo z moich obserwacji:

moje domeny .pl i .com pozycjonowane w ten sam sposob i na te same słowa kluczowe jak stały tak stoja na pozycjach 6-8, ogolnie na dane slowa nie bylo wiekszego przetasowania w nocy. pozycje konkurencji sie prawie nie pozmienialy w pierwszej 10. tylko moje strony z 1 miejsca wylecialy :)

tyle ze w pierwszej 10 bylem jedyny z info - ewidentnie cos namieszali z info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności