Skocz do zawartości

3 strony wyleciały w kosmos

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

Poleciało wszystko, a trzymają się tylko te które mają w nazwie część zapytania. Napisy.info zostały na "napisy", "napisy do filmów" itp. U mnie też zostało kilka na frazy z domeny. Wpiszcie sobie frazę z domeny i jest się top1 :D. Tylko inne poszły w siną dal. Nie wesoło :D.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sttorm na pytales o pozycje... Była na 12 a teraz poszła się przejsc, ale raz juz tak było. Jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że wróci...

Mam nadzieje, że z domenami nie może być tak samo jak bylo z qlwebami, że poprostu "stracą moc", a google uzna je za spam.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Poleciało wszystko, a trzymają się tylko te które mają w nazwie część zapytania. Napisy.info zostały na "napisy", "napisy do filmów" itp. U mnie też zostało kilka na frazy z domeny. Wpiszcie sobie frazę z domeny i jest się top1 wink.gif. Tylko inne poszły w siną dal. Nie wesoło

nie zgiodze sie strona gdzie slowo kluczowe bylo czescia domeny znikła

miejmy nadzieje ze sytuacjam wroci do normy

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Mnie taże wszystkie info poleciały. Normalne zwykłe serwisy będące od kilku lat w top1 na wszystkie frazy :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Poleciało wszystko, a trzymają się tylko te które mają w nazwie część zapytania. Napisy.info zostały na "napisy", "napisy do filmów" itp. U mnie też zostało kilka na frazy z domeny. Wpiszcie sobie frazę z domeny i jest się top1 :D. Tylko inne poszły w siną dal. Nie wesoło :D.

W top1 na fraze z domeny mam tylko domeny, ktore po wpisaniu tej frazy maja wyswietlane sitelinki.W innym wypadku nie ma domeny NIGDZIE....

Teoria z sitelinkami również w moim przypadku się sprawdza (dokładnie w przypadku konkurencji) która została z .info na top1.

Ale co wypowiedzi 5il3nt'a to ja już mam inaczej. Po wpisaniu frazy z domeny strona jest - bez sitelinków.

No jaja są niezłe :D Też mi poleciały, ale tylko jedna z nich to .info (jakoś staram się nie używać ich za często), natomiast poleciały także .pl, więc to nie tylko problem związany z .info. Pierwsza .pl poleciała jakieś 3 dni temu i chyba mniej więcej wtedy to się zaczęło.

Jednak z wyników wyleciało conajmniej 80% domen info. Wpisz jakąkolwiek konkurencyjną frazę, to w top100 ciężko się doszukać info.

Inne niż info mi nie poleciały i trzymają się jak stały i w sumie plki troszke zyskały miejsca ktore zwolniły info :)

EDIT

Na jednej domenie info walczyłem z inną info o pozycje na trudną frazę, a dzisiaj nie ma ani mnie ani jego a plka ma top1.... kurw...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności