Skocz do zawartości

Precel Seo Master 1.4.0 automatyczny rejestrator kont.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli mogę zasugerować pewne ulepszenie tego programu - bardzo przydałaby się możliwość umieszczania podwójnego zagnieżdżenia synonimów w tekstach artykułu, tzn:

{{ala|kasia} miała {kota|psa}|{kuba|michał} miał {kota|psa}}. To chyba jedyny sposób żeby napisać naprawdę unikalny artykuł za pomocą synonimów - wszystkie moje artykuły w bazie są pisane na tej zasadzie... Przerabianie ich teraz jest mocno uciążliwe.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mogę polecić skrypt - korzystam i spełnia moje oczekiwania, gratuluję twórcy.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 3 tygodnie później...

Wykryłem jeden dość poważny błąd i byłbym naprawdę wdzięczny za jego usunięcie - program zamienia znak "+" w linku na spację. Być może jest to jakiś problem z kodowaniem, bo w samym programie link wyświetla się prawidłowo (html), natomiast już po jego dodaniu - tzn. w samym preclu - plus zamieniony jest na spację.

Przy czasie zobaczę co tam słychać :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Sorka, że odkopuje, ale program jest:

"dostępny w nowej wersji bezpłatnie" czy dostępny dalej na licencji linkware? Pogubiłem się ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

czy dostępny dalej na licencji linkware?
Tak...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a jakiej poczty email używacie do zakładania kont na precelkach ?? bo próbowałem na gmailu i nie chciało się połączyć z serwera, a na o2 łaczyło sie i przy próbie odczytu danych z emaili wywalał mi się jakiś błąd, a nie miałem czasu innych skrzynek testować.

Z gmailem niestety nie współpracuje.

Program współpracuje z serwerami obsługującymi protokół POP3 np: poczta.o2.pl, poczta.wp.pl itd. Problemy o jakich Piszesz mogą się pojawiać gdy jest bardzo wolne połączenie z internetem. Poza tym ważna jest odczekanie pewnego czasu między kliknięciem w Połącz z serwerem, a Pobierz dane. Pisałem o ty już więc nie będę tutaj powtarzał....

Jeszcze jedna ważna kwestia o której zresztą też pisałem, a mianowicie skrzynka pocztowa przed odbiorem danych kont powinna być wyczyszczona z wszystkich innych wiadomości zwłaszcza zawierających załączniki.

Mion - próbowałeś może przyjrzeć się tej sprawie z kodowaniem od której wspomniałem parę postów wyżej (znikające "+" w linkach)? Czeka mnie ciężka przeprawa z pozycjonowaniem podstron kilku sklepów SOTE - twoje narzędzie niezmiernie to ułatwia, jednak za każdym razem po dodaniu artykułu muszę logować się do precla i ręcznie zamieniać "%20" w linkach na "+", co mniej więcej potraja czas potrzebny na dodanie dziennej dawki artykułów... Naprawdę byłbym wdzięczny gdybyś w wolnej chwili na to spojrzał:)

ps. Podwójne zagnieżdżenie synonimów też ułatwiłoby życie, choć to zdecydowanie niższy priorytet;)

Wstępnie się przyglądałem, ale na konkretne akcje nie ma co liczyć wcześniej niż dopiero po wakacjach :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności