Skocz do zawartości

Precel Seo Master 1.4.0 automatyczny rejestrator kont.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Autor się odezwał :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Takie mam jeszcze pytanie, jak generalnei wyglada krok po kroku obsluga Mocnych Linków z programu?

Otoz stanalem w jednym miejscu i nie iem co dalej ;)

Z okna glownego programu wybieram

1. Akcje -> Dodaj precle typu mocne linki

2. Pojawia się formularz dodawani linków, wybieram opcje import adresów z pliku

3. Klikam opcje Dodaj Adresy

i co dalej? ;)

Adresy nie wskakuja mi do okienka Zarejestrowane konta w WP i MocneLinki

z gory dziekuje za pomoc :)

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Menu Akcje -> Dodaj Precle typu mocne linki;

- Wybierasz login;

- Importujesz z listy precli MC;

- I zamykasz całkowicie program (program należy zamykać także podczas zakończonego importu z emaili);

Demo: importu adresów precli mocne linki

Dalej : Mocne Linki demo dodawania wpisów

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 5 tygodni później...

Logowanie w FF 3 też działa, ale nieraz pojawia się komunikat: "ERROR: WordPress requires Cookies but your browser does not support them or they are blocked." wystarczy wtedy nadusić F5 w celu ponownego wysłania danych z zalogowanie.

Tego raczej nie będę wstanie zmienić, bo jest to związane z samą przeglądarką, a właściwie sposobem jej wywoływania z zalogowaniem.

Pozdrawiam ALL

• 2 tygodnie później...

Tak zastanawiałem sie czy jest nowsza wersja, bo otrzymałem na początku ukazania sie 1.4.0 no i patrze jest 1.5.0.

Jednak podmieniając plik exe nadal pokazuje ze jest 1.4.0.

Czy to taki kamuflarz?

Soft sprawuje się bardzo dobrze, inne kupione lub otrzymane z tego forum dawno juz wywaliłem a ten się trzyma.

Dzieki i czekam na 1.5 lub wyższą

Kamuflaż stosuję tylko na surviwalowych wypadach !!!

Widocznie gdzieś zapomniałem zmienić, ale tak czy inaczej na serwerze jest ostatnia wersja programu.

dostępny w nowej wersji bezpłatnie
Zakup pełnej wersji polega na przelaniu/wpłaceniu kwoty 75 zł stanowiącej aktualną cenę programu (na jedno stanowisko) na konto bankowe. Po zaksięgowaniu wpłaty niezwłocznie wyślemy na Twoje konto email kod aktywacyjny który odblokuje program do całkowitej funkcjonalności.

Widać całkiem inaczej pojmuję pojęcie "bezpłatnie" niż autore tego programu, a autor wątku.

^_^

Jest to alternatywny sposób wejścia w posiadanie programu dla osoby która nie ma do zaoferowania linków...

W pierwszej wiadomości wszystko jest opisane ;-)

Ja natomiast mam inne pytanie.

Mianowicie dodaje artykuł do precla nr. 1 z listy, następnie do drugiego. Przy trzecim okno informuję mnie że artykuł jest taki sam (czy jakoś inaczej) i żebym go pozmieniał. Tudzież moje pytanie.

Czy istnieje możliwość dodania artykułu do wszystkich "spamoprecli" na raz, bez jego zmiany ?

Program z założenia miał być "przyjazny" dla wszystkich precli stąd konieczność generowania w miarę unikalnych treści przed ich dodaniem za pomocą programu. Reasumując odpowiedź grzmi NIE...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności