Skocz do zawartości

Precel Seo Master 1.4.0 automatyczny rejestrator kont.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba coś trochę nie ogarnąłem tego programu - tam myślałem, że można mieć tylko 1 konto - a tam wystarczy przy rejestracji na preclach podać inny login i takie konta się tworzą ehhh... no dobra mój błąd - bo z niego wynika, ze wcale program do kasowania nie był potrzebny - wystarczyło nowy login i wszystko by było ładnie oddzielnie ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Można też ściągnąć program zainstalować go do innego katalogu i mamy pustą bazę danych do wykorzystania.

Nawet dla wygody można powielić katalogi z programem w ramach jednego "autoryzowanego" komputera.

Jako, że [przeważnie] jestem otwarty na propozycję mogę też w razie uzasadnionego zapotrzebowanie [to oceniam indywidualnie ;)] dopisać nowe funkcjonalności mogące ułatwić pracę z programem...

------------------ Przy okazji------------------

Do Pana Andrzej K który wysłał zapytanie.

Nie mogę odpowiedzieć na maila bo został podany zły adres zwrotny :) wiec wklejam je tutaj:

<<< 1. Czy jest w programie możliwość ręcznego dodania..

>>> Tak, można ręcznie dodawać nowe konta w głównym oknie programu jest opcja "Dodaj konta WP", lub inny w górnym menu Akcje -> Dodaj pecle WP;

<<< Czy istnieje możliwość podziału na profile....

>>> Tak w formularzu rejestracji. Czyli rejestrując kolejne konta w tych samych preclach pod innym loginem oraz adresem email.

Lub zrobić jak opisałem na wyżej.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Osoby zainteresowane (wraz z podaniem stron gdzie mogą zamieścić moje linkii) zapraszam na PR lub email: systemy.internetowe@gmail.com

niestety informacja nieaktualna ale programik ciekawy gratuluje.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Informacja jest cały czas aktualna...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przygotowałem nową listę adresów precli WP która umożliwia automatyczne zarejestrowanie OK 700 kont. Jest to uzależnione ilością aktualnie dostępnych precli (proces rejestracji z danym loginem można powtórzyć kilkakrotnie).

UWAGA - podczas pobierania danych z poczty należy czasowo wyłączyć skanowanie poczty przez program antywirusowy.

Nowa lista dostępna jest dla Użytkowników posiadających "pełną" wersję programu Precel SEO Master.

Pozdrawiam

A gdzie jest dostepna? na pw?

Daloby sie dorobic taka funkcje zeby mozna bylo w programie dodac wlasne adresy precli i dla wszystkich podac dany login i haslo? Bo mam ok. 100 precli zarejestrowanych recznie i chetnie bym sobie dodawal do nich wpisy przez program, ale z tego, co widze nie mozna recznie dodac wlasnej listy wp z loginem i haslem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Lista na PM lub maila w wypadku licencji za linki z podaniem stron gdzie sie znajdują.

Import kont do bazy mogę zrobię w formie dodatkowego programu, ale to dopiero przy czasie :)

Plik z danymi do importu bedzie w formacie:

Login#haslo#https://www.DomenPrecla.pl/wp-login.php

Dodałem w programie możliwość importu danych kont precli WP.

Menu -> Akcje -> Import adresów precli WP.

Dane w pliku muszą być w formacie:

Login#haslo#https://www.DomenPrecla.pl/wp-login.php

Program exe do pobrania i podmiany : PrecelMaster.exe

Pozdrawiam

Niestety nie wiem co to jest te "otagowywanie" ;)

• 3 tygodnie później...

W prezencie gwiazdkowym przewidziałem 4 kody aktywacyjne programu Precel SEO Master do rozdania z aktualną listą precli ([zostało 4].

Osoby zainteresowane zapraszam na PM

Pozdrawiam -> Życząc Wesołych Świąt();

ja chce ! :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

[5 kodów wysłanych ] ... Aktualnie zostano 0 kodów :) wyczerpane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności