Skocz do zawartości

Precel Seo Master 1.4.0 automatyczny rejestrator kont.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy odblokowanie programu (dostanie kodu) za linki zwrotne jest w dalszym ciągu aktualne ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

mówił ale już trochę czasu temu dlatego ponawiam pytanie :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Proponowałem linki w grudniu, mówił, że nie chce. Pozwoliłem sobie na odpowiedz ponieważ tak mi odpowiedział.

Ale jak sam wiesz Autor może wszystko więc miejmy nadzieje że coś jeszcze kiedyś rozda.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Możliwość uzyskania licencji linkware nadal istnieje, ale zależy to od aktualnego zapotrzebowania na linki, a do tego sito dla serwisów ma znacznie mniejsze oczka :lol2: Przykładowo odpadają serwisy stricte zapleczowe z SWL'ami.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ERROR_INTERNET_TIMEOUT 12002 The request has timed out.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie wiem co robię źle, ale jak zmeinię całkowicie artykuł,aby dodać do kolejnego precla, wyskakuje infoo, ze są niewystarczające dane.

Czyli jestem w momencie końca tego tutorialu:

https://precelseomaster.hot.net.pl/dzial,do...tomatyczne.html

Pewnie coś robię źle, tylko co?

Generalnie programik pierwsza klasa, bardzo ułatwia dodawanie precli.

Edit: juz wiem, muszę też wyskasowac też z tekstu html stary tekst.

Jeszcze lepszą metodą jest pisanie tekstu z synonimami w {biały|czerwony|ziwlony|itd...} i używanie funkcji wybierania synonimów w tekście. Dzięki temu możemy dodać dużo więcej wpisów z jednego dobrze zredagowanego artykułu mniejszym nakładem pracy :)

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

kolejne pytanie, dodając jeden artykuł do precla - przechodzi on do katalogu "precle z wpisami". W ten sposób wiem, do których dodałem swoje arty.

Można jakoś wyczyścić tą listę(żeby wylądowały do katalogu "precle bez wpisów"), bo chciałbym dodać nowe artykuły do tcyh samych precli?

• 2 miesiące temu...

Zapłaciłem ww. seomasterowi przelewem za 2 programy 90 pln - przedwczoraj (wysłałem panu Dariuszowi J. bankowe potwierdzenie przelewu ) - do dziś nie ma żadnej odpowiedzi, żadnych kodów - nic - głuchy mejl - kontaktu szukam na telefon - może ktoś wie, zna

(mam nadzieję, choc to nieprofesjonalne - że wyjechał na wakacje i nie ma rady muszę czekać - jeśli jest inaczej straciłem 90 pln?;))

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności