Skocz do zawartości

Pytanie od moderatora katalogu stron ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

viagry nie akcpetowac... tak samo penigry i inyych erowych tabletek na wzmocnienie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sklepy z lekami tak, samej viagry nie ... rowniez doustnie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A czy akceptujecie:

- strony z PP od money, bankier, systempartnerski?

- autoblogi (trochę bardziej umiejętnie ciągnięte)

- MFA (+ zapleczówki z masą reklam)

- typowe zapleczówki (góra kilkanaście suchych artów)

- strony polegające głównie na PP

- sklepy z wibratorami :>

edit: dziękuję za posta niżej, jednakże ogarnij trochę te cytowanie ;)

A czy akceptujecie:

- strony z PP od money, bankier, systempartnerski?

nie - chyba, że jest coś unikalnego dodane, a nie same oferty banków

- autoblogi (trochę bardziej umiejętnie ciągnięte)

tak - zależy od jakości wykonania ;)

- MFA (+ zapleczówki z masą reklam)

nigdy

- typowe zapleczówki (góra kilkanaście suchych artów)

nie

- strony polegające głównie na PP

nie

- sklepy z wibratorami :>

tez nie

• 1 miesiąc temu...

Mam chyba ostatnią sprawę - ostatnio dostaję dużo stron związanych z turystyką. Czy ktoś z Was specjalnie je ładnie robi żebym przyjął, a pod tym jest ukryty jakiś PP (bądź prowizje za rezerwacje) większej firmy?

edit: jęz.

• 6 miesięcy temu...

Mnie coś zastanawia... dlaczego nie przyjmujecie stron erotycznych ani takich ze słabszą oprawą graficzną? przecież w katalogu chodzi o to aby wpisy były zadbane ,a strony przydatne dla użytkowników! np. w DMOZ-ie którego jestem redaktorem to akceptujemy strony erotyczne jak i takie ze słabszą grafiką, ponieważ liczy się przede wszystkim treść ,a nie że z darmowego hostingu, słabszą grafiką albo jeszcze jakiś inny dziwny powód...

piece piekarnicze, polecam w firmie liderseo pozycjonowanie stron metodami white seo. Najlepszej jakości workowany ekogroszek oferuje firma A.U.H. Zgoda z Lędzin.

Ja osobiście w DMOZ-ie akceptuję strony erotyczne ale takie normalne ,a nie jakieś zboczenia obrzydliwe... i że mam już 5 lat stażu jako moderator oraz rangę metamoderatora to nikt mi nie napisze że zrobiłem źle odrzucając taką stronę :)

piece piekarnicze, polecam w firmie liderseo pozycjonowanie stron metodami white seo. Najlepszej jakości workowany ekogroszek oferuje firma A.U.H. Zgoda z Lędzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności