Skocz do zawartości

Pytanie od moderatora katalogu stron ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kukis nie mam stron erotycznych ale chodzi o to że powinna być zasada że dział katalogu +18 powinien być dostępny tylko jak użytkownik zatwierdzi iż ma 18 lat i zgadza się oglądać takie materiały. A strony akceptowane powinne również taką stronę na początku i to jedyny wymóg... my taki w DMOZ mamy i Google nie banuje katalogu :)

piece piekarnicze, polecam w firmie liderseo pozycjonowanie stron metodami white seo. Najlepszej jakości workowany ekogroszek oferuje firma A.U.H. Zgoda z Lędzin.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tego typu strony o ktorych piszesz wywalam. wywalam też boo, az, yoyo i innego darmowe hostingi bo strony baaardzo rzadko są w stanie przetrwać choćby jedną wiosnę.

Nie żebym się czepiał, ale sam mam kilka stronek o zarabianiu i przetrwały one już co najmniej 3 wiosny :)

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

mam już 5 lat stażu jako moderator oraz rangę metamoderatora

Ja bym się nie przyznawał, chyba że lubisz dostawać dużo wiadomości na PW :)

A dlaczego? ja lubię dodawać strony wartościowe do DMOZ-a ,a tutejsi forumowicze mi w tym jedynie mogą pomóc... nawet chciałem temat założyć tutaj ale na forum DMOZ-a mi to odradzili bo zapewniali mnie że skrzynka e-mail mi się zapcha :P

piece piekarnicze, polecam w firmie liderseo pozycjonowanie stron metodami white seo. Najlepszej jakości workowany ekogroszek oferuje firma A.U.H. Zgoda z Lędzin.

nie do wszystkich nie ale do wszystkich w podkategorii world/polski mam :)

i do kilku Niemieckich podkategorii też ale są to tylko kategorie związane z ekologią i ogrodnictwem bo mam firmę ogrodniczą :P

to skończ temat bo cie zjedzą :)

darmówki skrupulatnie przeglądam ale lądują od razu w filtrach - po t, żebym nie musiał ich wychwytywać. Potem sobie je oglądam jako rodzynki po kolei i odrzucam albo akcetpuję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to skończ temat bo cie zjedzą :)

darmówki skrupulatnie przeglądam ale lądują od razu w filtrach - po t, żebym nie musiał ich wychwytywać. Potem sobie je oglądam jako rodzynki po kolei i odrzucam albo akcetpuję.

Poprawa humoru na koniec dnia :D

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Co do moderacji, większość katalogów ma AdSense, więc moderacja wymusza wywalanie, albo nie dopuszczanie stron o tematyce: ...czy nawet ogłoszenia matrymonialne.

A to bez sensu z ich strony.

W systemie AdSense są przecież reklamy portali randkowych.

Tak, ale zamierzasz się z nimi spierać? Ja dostałem "ostrzeżenie" za wyświetlanie reklam w katalogu w kategorii "Ogłoszenia matrymonialne" i nie zamierzałem z nimi dyskutować, że nie mają racji... bo "większy" zawsze ma rację :)

To było ponad dwa lata temu, więc może coś w tym kierunku się zmieniło... ale nie sądzę.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Arni - to załóż katalog stron i akceptuj tysiące zapleczówek. ;)

Mam jeszcze pytanie jeżeli chodzi o strony o lekach. Czy G. lubi strony firmowe, na których są oferowane zwykłe suplementy diety? Nic złego w tym nie widzę, ale może G. uważa inaczej. :)

• 2 miesiące temu...

Akceptujecie wyszukiwarki rapidshare lub mp3? Czy podobnie traktujecie fora warezowe?

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności