Skocz do zawartości

MCG Generator (Mały Content Generator)

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba coś mnie ominelo w tym wątku ? Czy jak ?

A wracając do tematu to komentuje po kolei:

Nieźle, teksty dają radę. Napisz jak zamierzasz rozwinąć projekt.

Na razię w tym projekcie nie mam większych potrzeb, myślałem ewentualnie nad dodatkowymi parametrami:

--ftp-host=

--ftp-user=

--ftp-password=

--run-command= - dla każdego wygenerowanego pliku uruchom polecenie

--output-format=[file]/sql (teksty można pchać do bazy sql)

Jeśli polega to jedynie na mieszaniu tekstu to myślę że nie będzie problemu aby napisać to w czystym PHP...

Czysty PHP czasami jest za wolny i nie zawsze sobie radzi przy większych ilościach zasobów. Ale masz rację, zrobić da się wszystko.

Pytanie do już testujących: Czy ten program jest lepszy od ogólnie dostępnego BlahBlah?

Nie jest ani lepszy ani gorszy, jest taki sam. Tylko ze w BlahBlah musisz klikać u mnie możesz kliknać raz i ci sie zrobi tysiąc plików

Markov?

Tak!

Ale ten program to nic innego jak zwykły losowy mieszacza zdań/wyrazów. Z tekstu wejściowego generuje tekst wyjściowy który nie ma żadnego logicznego powiązania w zdaniach. Testowałem na części losowo wybranego artykułu .... i wychodzi raczej nic specjalnego.

Chyba, że takie jest założenie tego programu...

GW nie jest najlepszym źródłem informacji ;), a tak poważnie to źródło powinno być >64kB, warto też poeksperymentować z suwakiem inteligencji.

Z tego co pamiętam to blahblah nie dzieli tekstu na osobne pliki. Przy robieniu dużego zaplecza brak tej opcji jest dyskwalifikujący.

Więc oto powstało rozwiązanie które działa tak samo a posiada funkcje o których napisałeś

przeniosłem do nowego tematu post do skasowania

Ciekawe co przeniosłeś ?

Do moderatora tego forum - zakładam, że odpowiednio Zareagujesz na tego typu bezczelne spamy w czyiś topickach

Jak to w życiu, każdy reprezentuje jakiś poziom, jedni wyższy inni niższy ;)

Maximus, na jakiej zasadzie dziala inteligencja twojego skryptu ?

Wraz ze wzrostem inteligencji (przesuwaniem w prawo suwaka) tekst jest bardziej podobny do orginału, łatwiej sie go czyta i ma wiekszy sens.

Zmniejszając "inteligencję" (przesuwamy suwak w lewo) tekst jest mniej podobny do oryginału jednak treść staje się abstrakcyjna czasami pojawiają sie różnego rodzaju kwiatki :D

Skoro nikt nie zgłasza błędów z 57 osób które pobrały program to chyba działa OK.

Wersja full już jest.

Jutro wystawię aukcję allegro

program w wersji skompilowanej 99zł

program + źródła 199zł

Osoby zainteresowane proszę o PW to sam się przypomnę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności