Skocz do zawartości

MarkovX

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

stormfly - poszukaj lepiej , bez problemu mozna znaleźć implementacje w prawie każdym popularnym języku.

Ciekawe jaki generator został by uznany za dobry ?

-TO napisz mi tutaj "generatorku" trzynastozgłoskowcem epopeje narodową np. O rybaku Janku ;) 500 stron słowa kluczowe ....

Nie ma co sie delektować jakością tekstów tworzonych przez generatory, raczej warto podyskutować nad tym czy sa przydatne czy nie :pisze:

Na pewno przydatne do tekstów dla spama ;c} przynajmniej ładnie wchodzi :pisze:. Co do generowanego tekstu to i tak trza będzie pomyśleć o bardziej zaawansowanych algorytmach, ale jak będzie chwila wolnego czasu.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Ręcznie pisane, mieszane w open Calc. Dodatkowo precle na WP pologowane, zapamietane hasła w ff, pogrupowane po 20-30 w jednej zakladce. Niczego wiecej nie trzeba.

wiem bedziecie sie smiac ale co to jest ten open calc ?

:)

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Ręcznie pisane, mieszane w open Calc. Dodatkowo precle na WP pologowane, zapamietane hasła w ff, pogrupowane po 20-30 w jednej zakladce. Niczego wiecej nie trzeba.

wiem bedziecie sie smiac ale co to jest ten open calc ?

;)

Excel w wersji OpenOffice. Uprzedzając pytanie - Excel - arkusz kalkulacyjny Microsoftu :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności