Skocz do zawartości

Ranking NAJLEPSZYCH rejestratorów

sylyx

Ranking NAJLEPSZYCH rejestratorów  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który rejestrator jest NAJLEPSZY?

• NetArt
      11
    • Home.pl
      15
    • Az.pl
      21
    • DomainMaker
      0
    • Consulting Service
      2
    • Active 24
      6
    • Dinfo
      1
    • Onet.pl
      1
    • Key Systems
      1
    • EuroDNS
      1
    • Interia.pl
      0
    • Domeny.pl
      4
    • Dropped.pl
      8
    • Domeny.tv
      1

Rekomendowane odpowiedzi

ovh.pl - bardzo dobre ceny przedłużeń dla domen globalnych, dobra obsługa.

active24 (i domenytanio.pl) - dobre promocje, gorzej z przedłużeniami. Ostatnio poprawili panel, da się go wreszcie uzywać do obsługi większej ilości domen. Dużym plusem jest BOK, ale z rejestracją domen globalnych bywają problemy.

Obie te firmy lubię, bo mam tam duzo domen, już długo i nie miałem z tymi firmami problemów. W przeciwieństwie do paru innych firm wymienionych w tej ankiecie...

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OVH.pl najlepsze dla mnie, bo najtańsze przedłużanie domen .pl .com .net .eu

2x taniej od home.pl nazwa.pl az.pl domeny.pl itp....

a przedłużanie + dobra znana marka mają dla mnie znaczenie :) a co robią takie domeny.pl w tej ankiecie? :rolleyes: a za to nie ma tam opcji ovh.pl ......

Myśl i bogać się

OVH ;-) szybko sprawnie po godzinie domena zarejestrowana, po kolejnej odswiezone dnsy czyli po dwoch godzinach mozna juz strone stawiac ;]

Po godzinie to szybko? Myślałem, że liczą się sekundy.

Zapraszam też do głosowania na najgorszych: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=52415

a co do pytania w ankiecie, nie określiłeś pod jakim względem mamy oceniać rejestratorów. czy po cenach, przedłuzeniach, promocjach, kontakcie, pomocy itp ?

ale co do jakości to wole NetArt.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Chyba nie musi być, aż tak dokładnie. Ale przeczytaj pierwszy post.

A to ważne kto ma większą rolę?

Nie kto, tylko co. Jeśli spamujesz, to nie potrzeba Ci "dobrej" domeny, mało, potrzeba "złej", aby jak najmniej ludzi o niej wiedziało.

To był sarkazm. :rolleyes:

Co ma czas rejestracji do spamu?

Pomijając fakt, że sonda jest zrobiona do pupy bo nie znalazły się ważne firmy za to są jakieś żałosne to najlepszy panel do zarządzania ma nazwa.pl, home.pl też jest niezły. Az.pl to jest tragedia.. zabawa z dns i nazwy serwerów to jest jakiś koszmar.

Domeny zamawiam od jakiegoś czasu na ovh bo tam jest po prostu najtańsze odnowienie w Polsce. Co do panelu to mi się nie podoba, wolno chodzi i ma beznadziejną nawigację. Do tego dostałem automatyczny kosmiczny login, a nie swój własny...

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

brakuje tam opcji ovh albo chociaż inny.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności