Skocz do zawartości

IT Party 2k8 - 14 czerwca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kasiu hhahaah :rolleyes: naprawde rewelacyjnie się bawiłaś - dla mnie bomba !.

Truv :D gdzie Ty pozniej się schowales ;)?

Co do wo.... czerwony kapturek schowal zeby ludzie z ogniska przyszli, a pozniej juz kapturek i ekipa ja rozpracowali.

Co było widać pewno po Jarku.

Najważniejsze że wszyscy się fajnie bawili - następna będzie jeszcze lepsza i jeszcze większa.

Było Seo Party 2k7, It Party 2k8 - następna będzie miała kolejną nazwe :) i nowe atrakcje.

Najbardziej chce sie robic takie rzeczy widzac ze Wam się podobało.

Pozdrawiam

Mariusz

Cóż Mariusz... Nie miałam wyjścia, bo nie daliście mi się nudzić ("Jesteś szalona" z dedykacją dla mnie to było coś) :D Nie tak wyobrażałam sobie imprezy informatyków :rolleyes: Tylko boję się zobaczyć zdjęcia ;)

Mam nadzieję, że mimo iż byłam tylko wypożyczona przez klaster na ten wieczór, kiedyś jeszcze się z Wami pobawię :)

Kasiu obowiązkowo musimy sie pobawic - rozmawialem dzisiaj jeszcze z chlopakami bo spotkalismy sie na deptaku Boguslawa - rewelacja :rolleyes:

Wypozyczona i szalona :D - Hooli to moze potwierdzic, ja butow nie moge nalozyc bo gdzies palca obilem ;) wiec 2-3 dnie spedzie w domu az dojdzie do swojego pierwotnego stanu.

Co do zabawy informatykow :) - nastepnym razem nie zapomne o striptisie

Hahah :rolleyes: nic dodac, nic ujac :D było fajnie, pewnie jakby ktos patrzył z boku - nie powiedziałby, ze to informatycy sie bawia :P

O tak, zdrowiej szook, bo nastepnym razem tanczymy tylko na stole ;)

A Kasiu, no nie wiem czy niesmiala :) szalona, napewno :P Pozytywnieeeeeeee!

Z aktualnych mediów.

Na stronie It Party pojawił się nowy wywiad radiowy z uczestnikami imprezy IT PARTY 2k8.

https://www.itparty.pl/media.php

Drugi player z opisem

"Wywiady w trakcie IT Party 2k8 - Sobota 14 czerwca, Wały Chrobrego Szczecin"

Kolejne materiały już wkrótce - video relacja i foto.

Pozdrawiam

Mariusz

hahaha hahahah hahaha :)

Nie nie, nie osobiście :)

W sumie tego było sporo - problem był że ludzie roznosili po różnych stołach a każdy chciał mieć swoją prywatną.

Następnym razem silne wyskokowe podam po 22 !!! ;)

Ja dziś jeszcze odpoczywam, bo mnie wszystkie miesnie bola.

Następnym razem silne wyskokowe podam po 22 !!! ;)

Jestem jak najbardziej za. Za dużo tego wszystkiego było jak na raz, a nie można przecież odmawiać organizatorom :).

Co do imprezy to było świetnie, cała ekipa widzialnych zadowolona i z imprezy i z nawiązanych znajomości. Szook wielkie dzięki za tak fajnie zorganizowaną imprezę. Na następnej też się pewnie zjawimy ;). Czekam na foty oficjalne i te pozostałe też. Mam nadzieje, że nikt nie uchwycił mojej chwili słabości :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności