Skocz do zawartości

[Do ocenki] Layout

Wildu

Rekomendowane odpowiedzi

fajny lay, jest kilka drobnych rzeczy do korekty ale całokształt ok, dobre zestawienie kolorów

mam jedną większą uwagę środkowe pole jest krótsze w stosunku do górnej i dolnej części co powoduje lekki bałagan, jeżeli wyrównasz będzie ekstra

Tru

brak sygnatury

jeśli się nie mylę niema być ładnie a funkcjonalnie a tak w twoim projekcie nie jest, z resztą ładnie też nie jest (no tylko top jest fajny choć też są błędy)

po pierwsze nie da się w ogóle zrobić strony identycznie jak w projekcie, no chyba za napisami będzie grafika

po co "złagodziłeś" czcionkę treści niusów to nie mam pojęcia

po drugie po co po prawej ta pusta przestrzeń?

przesuń prawe bloki bardziej na prawo i zwiększ szerokość bloku środkowego

po trzecie menu wymaga poprawy, jest nie czytelne

generalnie siada typografia strony choć nie ukrywam że mogło być o wiele gorzej

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

myślę, że Virusek najlepiej ujął sprawę, z tym, że przydało by się dodać parę pochwał, bo jest naprawdę nieźle!

na pierwszy rzut oka tekst na stronie jest za mało czytelny, spróbuj może z innym odcieniem szarości

p.s. włoskie napisy są dla mnie hitem :)

[bilety lotnicze] [strony www poznań]

"No se ganó Zamora en una hora"

Masz wolne domeny? Zaparkuj je! i zarabiaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności