Skocz do zawartości

filtr na wszystkie słowa kluczowe

covi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja myślę, że to nie filtry tylko burdel przy okazji updade page rank. Ale czemu się dziwić jak matołki w Google wolą zajmować się wysyłanymi przez znudzonych idiotów spam raportami i walić banami na lewo i prawo niż zająć się rzeczami poważnymi. Lata mijają a przy każdym update ciągle to samo!

U mnie też już widzę poprawę - wejścia z wyszukiwarki rosną i moja strona pojawiła się na wszystkie ważne słowa kluczowe na 5 stronie (co prawda było top5 - top10 ale co zrobić). Mam nadzieję że szybko to odbuduję.

Ja tam zostałem i linkuje tam samo jak linkowałem.

Dzisiaj kolejna fala darmowych filtrow - z dniem dzisiejszym gnoje pozbawili mnie srodkow do zycia :/

Marne to pocieszenie, ale właśnie też poleciałem na 6-7 stronę wyników na wszystkie słowa kluczowe...

Oby sprawdziła się teza burdelu związanego z update'em, w sumie jest to bardzo prawdopodobne, bo za każdym razem gdy jest aktualizacja zaczyna się ten cyrk.

Ja w każdym razie 3. raz przerabiam ten sam scenariusz: trwa aktualizacja PR, zaczynają się zawirowania w SERPach, strona wylatuje na bardzo odległe pozycje i po ok. miesiącu wraca z wszystkimi słowami kluczowymi na praktycznie te same miejsca, które zajmowała przed spadkiem :/

intru to chyba nie dokońca potwierdza regułe, u mnie filtry [edyta: tfu, zaraz filtry ;) ]zarówno na tych domenach co są w adwordsie jak i na tych których tam nie ma. Nie popadajmy w panike, spokój w SEO to podstawa, czekamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności