Skocz do zawartości

filtr na wszystkie słowa kluczowe

covi

Rekomendowane odpowiedzi

mi juz sie wydawalo ze znalazlem przyczyne, na dwoch stronach znalazlem identyczny tekst (duplicate conatent)

pozmienialem, zmienilem nazwy plikow, ladnie sie zaindeksowalo, ruszylo w gore i po kilku dniach znow polecialem...

powoli lapie depresje... (juz miesiac w filtrze...)

[bilety lotnicze] [strony www poznań]

"No se ganó Zamora en una hora"

Masz wolne domeny? Zaparkuj je! i zarabiaj!

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja kiedyś na najbardziej dochodowej stronie złapałem filtr na kilkanaście fraz w top10, nie przestałem linkować, zmieniłem nieco lay, zarzuciłem sporo dodatkowego, unikalnego tekstu (jakieś pierdoły wyssane z palca, ale content is king przeciez) i voila, po 3 miesiącach wyszedłem z filtra, i to o wiele wyzej - kazda z fraz w top3. W ciągu miesiąca straty z 3 miesięcy "suszy" odrobiły się z nawiązką.

Więc bez paniki :)

Nie ma ktoś z Was czasem 404 w narzędziach dla webmasterów? Ja dla swojej domeny znalazłem właśnie 404 i się cały czas zastanawiam, czy to filtr, czy problemy z hostingiem / po stronie google i czy wszystko wkrótce wróci do normy

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

intru - jest tak jak napisał Adek, tu nie chodzi o optymizm, ale o doświadczenie z tym "potworem" ;) [czytaj: Google]. Widzę, że także wiekowo należysz do "dziadków" tego forum;), więc nie jedno widziałeś i nie jedno na własnej skórze przeżyłeś. Tak było, jest i najwyraźniej będzie. Ten "gigant" jak robi update czegokolwiek a już w szczególności PR to serpy sypią się niemiłosiernie. Ale M. Ściemniacz twierdzi, że jest super :) Problem wypadania stron głównych też ponoć został już dawno rozwiązany a wszyscy wiemy, że naprawdę jest inaczej... Przykłady można mnożyć, ale po co o nich głośno mówić jak lepiej ściemniać, że jest świetnie ;)

Z doswiadczenia wiem, ze strona wraca po 3, 6, 12, 18 m-cach lub wogole. Nie mam juz czasu siedziec i zgadywac, ktora opcja bedzie tym razem. Z doswiadczenia wiedzialem, ze jeszcze rok temu stara domena byla niezniszczalna, teraz juz nie jest. Z doswiadczenia wiem, ze nie warto inwestowac w seo ani liczyc na to, ze to jest dobre zrodlo pozyskiwania klientow :mellow:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie wiem czy ja jestem jakiś inny, ale na stronę klienta filtr na wszystkie słowa dostałem tylko raz, zwykłe filtry na jedną frazę też do rzadkości należą

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

U mnie już siedzi dobre 2 miesiące.

Teraz już się wypinam z tą stronką na google.

Po tym okresie jak siedzę ze stronką w filtrze zdałem sobie jedną ważną sprawę, jak mocno jesteśmy uzależnieni od googlarki.

Pomyślcie co by się stało gdyby ktoś z Was prowadził jeden sklep internetowy i Klientów posiadał tylko z google. Sklep egzystuje powiedzmy 2 lata i nagle wpada w filtr....

Co się dzieje ?

Mało Klientów, mało zamówień, statsy lecą w dół a pracownikom trzeba zapłacić....

Sądzę, że nie ma co narzekać już na filtry i nie ma sensu dopisywać kolejnej stronki która wpadła tylko kombinować co zrobić żeby z innych źródeł pozyskać ruch na stronie.....

Ja rozpocząłem testowanie ruchu generowanego z youtube (narazie lipa), chcę też pojawić się w yahoo oraz msn, żeby potestowac jaki ruch dadzą te szukarki....

Kolejnym ruchem jest uruchomienie programu partnerskiego i uruchomienie newslettera ...

Pewnie zaraz posypią się komentarze, że nic nie zastąpi google, ale tak jak pisałem, postawmy sobie pytanie co zrobić jak google się na nas wypnie ?

Ja działam i jestem już uświadomiony na przyszłość...

Camelleon: nie łap doliny, najgorsze pierwsze dwa miesiące ;)

Marketing w sieci - da się ?

Niestety taka forma w jakiej pozycjonowanie dzisiaj robi się coraz cięższa. Google sprzedaje najlepszą powierzchnię (chodzi mi o mapy dla niektórych fraz), banany, filtry ..... zostają działania sem w coraz większym polu i budowanie zaplecza nie śmietnikowego, ale ładnego co może dać ruch docelowej stronie.

Niestety tylko że to kosztuje dużo więcej czasu, pieniędzy niż pkt. w systemach i autoblogi

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

kur..de 4 letnia domena podlinowana 7tys. innymi linkow w roznych wymianach linków... filtr...Przyrost byl tylko (sumowo) 50 linkow dziennie pod rozne slowa kluczowe. Top 10 pod ponad 15 dobrych fraz...ale to juz bylo...ponad 3k uniq dobowo mniej:( to jest cios:(

Kocham zwiedzać. Zapraszam na mój portal podróżniczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności