Skocz do zawartości

filtr na wszystkie słowa kluczowe

covi

Rekomendowane odpowiedzi

Sugerujesz, że linkowanie domeny z e-weblink wpływa na nią negatywnie ? Super ! Pierwsze narzędzie do zwalczania konkurencji na rynku tongue.gif

ja linkuje weblinkiem i linkme, ale wcale nie uważam że to wina tych systemów.

Po prostu nałozylo sie tego za wiele

RSS + linkme + weblink + nagły przyrost site = filtr

to normalne tylko nie mogę przeboleć ze to chyba ta najgorsza odmiana filtea bo na wszystko.......

systemy nie są niczemu winne

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do sytuacji ktorą wczesniej opisywalem: polecenie link zwraca w Google wartość 0

W yahoo jest to ok. 10 k

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

No i mnie też dopadło.

Filtr na stronę główną sklepu na wszystko co tylko możliwe (w zasadzie na każde słowo związane byłem na 1 stronie)

Dziwne ale została na podstawowe słowo kluczowe - zlewozmywaki.

Podstrony są gdzieś w wynikach na dalszych stronach wyszukiwania.

Strona nie jest widoczna w DMOZ, a była.

Strona nie linkowana z SWL

Strona nie ma zainstalowanych SWL

Żadnych gwałtownych ruchów typu milion linków w środę milion w sobotę.

Narzędzie google dla webmasterów nie pokazuje nic ciekawego.

strona:

https://www.promar24.pl

Po wpisaniu w pasek wyszukiwarki adresu - www.promar24.pl - pokazuje się tylko adres - bez opisu.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kopia Twojej strony zostala zrobiona przez Google 7 Lip 2008 12:29:30 GMT,

a mojej 7 Lip 2008 12:34:10 GMT

czyli w bardzo krótkim odstepie czasu.

Może to tylko przypadek a może zapowiedz czegos...

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Camelleon

Zgadza się linkowałem e-weblinkiem, ale też linkowałem innymi systemami.

Nie dużo i delikatnie....

Dodam też od razu, że inne stronki które linkuje e-weblinkiem trzymają się na pozycjach. Nie promuję ani nie nie krytykuję żadnego systemu a jedynie korzystam...

Marketing w sieci - da się ?

Kopia Twojej strony zostala zrobiona przez Google 7 Lip 2008 12:29:30 GMT,

a mojej 7 Lip 2008 12:34:10 GMT

u mnie w 7 Lip 2008 19:48 GMT.

nie wiem o czy mto świadczy , ale kopie miałem czesto a ta jest jakas stara

Mam nadzieję, że to jakieś chwilowe roszady.

no nie wiem... bo na innych stronach tego nie mam

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Jeden szybki telefon do Google i wszystko powoli wraca na miejsce ;)

Przez 3 lata strona nie miała takiego bęc.

Trochę to stresujące ;)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

No i mnie też dopadło.

Filtr na stronę główną sklepu na wszystko co tylko możliwe (w zasadzie na każde słowo związane byłem na 1 stronie)

Dziwne ale została na podstawowe słowo kluczowe - zlewozmywaki.

Podstrony są gdzieś w wynikach na dalszych stronach wyszukiwania.

Żadnych gwałtownych ruchów typu milion linków w środę milion w sobotę.

Narzędzie google dla webmasterów nie pokazuje nic ciekawego.

strona:

https://www.promar24.pl

Po wpisaniu w pasek wyszukiwarki adresu - www.promar24.pl - pokazuje się tylko adres - bez opisu.

Pozdrawiam,

Mariusz

Mariusz , nie wiem czy dobrze kojarzę ale spr sobie i pojawiasz sie w top 3 u mnie przynajmniej na pierwsze słowo w title :>

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

a jakie zmiany w strukturze zrobiłeś? ja zmieniałam description i jakieś inne meta-tagi a później pojawił się filtr, nie wiem czy to ma bezpośredni związek ale gugle nie pamięta tego jak aktualnie wygląda moja strona tzn. wyświetla fragment tekstu ze strony a nie opis.

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

ja w tej chwili wróciłem, albo to tylko emitowanie starych danych w google

jak utrzyma sie ze 2 dni to lux

jak dlugo Wam sie utrzymywaly takie filtry?, ja juz mam strone prawie 2 miechy w nim, domena 5 letnia, regularnie linkowana, poleciala o +40/50 miejsc na wszystkie frazy. Zmienilem title, meta, troche tresc, linkuje dalej, ale dodatkowo na inne anchory, moge cos jeszce zrobic.?, czy tylko czekanie mi zostalo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności