Skocz do zawartości

cyberdusk - ja tu nie rozumiem logiki admina

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

"rozwiązanie" które ma się nijak do rzeczywistości, ale to jest przecież oczywiste.

Ile firm hostingowych by istaniało? 5, 10 ? :)

Trzeba dodać, że przy takiej ilości nie byłoby żadnej konkurencji a więc ceny byłyby prawie monopolistyczne.

akurat :P . na rynku jest 4 liczacych sie operatorow komonorkowych + niezliczone brandy i jakos nikt nie ma problemu z wysokimi cenami..

I ceny nadal sa wysokie :) Wiec przykład nie najlepszy.

Popatrz też na ceny internetu w telefonach komórkowych, nadal jest drogo albo bardzo drogo :)

czy ja wiem.. mam za 49 zl iplusa w komorce, ktory smiga po hsdpa 3,5G 7,2 mbps.. z troche wolniejsza predkoscia uzywam go przez bluetooth na laptopie. jasne, ze jest jakis tam limit na przeslane dane, ale nie wiem nawet jaki, bo ani razu go jeszcze nie osgianalem.. :)

pozdrowienia.

googlerulz.

jedyne co taka firma krzak potrafi to wysylac kolejne fakturki

:]

nie mam zamiaru placic

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Pisałem o tym nie raz :D wynosić się póki jest czas, mój hosting działał jeszcze 3 miesiące po braku ostatniej płatności, nota bene nie zapłaciłem z dwóch powodów: nie miałem dostępu do panelu administracyjnego(!) oraz częste pady doprowadzały tylko do frustracji. Moja rada kontaktuj się na maila na który przychodzi ci rachunek, takie rzeczy na pewno czytają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności