Skocz do zawartości

Site zniknął PR został

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w jednej chwili zniknął mi cały site i cache jednej strony? Możliwe że to ban, bo to spamik, ale taki trochę zakamuflowany. Zdarzyło się komuś coś takiego? Z reguły zerowali PR, a nie site przy tego typu akcjach. Czy to goole tak odwala znowu?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mozesz podac adres chociaż.

ja uważam jeśli to ban to pr powinien tez zostac wyzerowany, a jezeli nie to przy nastepnym update.

skoro to spam to się mogłeś przecież spodziewać takiego skutku.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

ale nie taki chamski spam, trochę włożyłem pracy w to by go nieco odspamić, ale google ma i tka wszytko w d... Adresu na razie nie chcę podawać. Tylko dziwi mnie właśnie, że Pr został, z reguły było tak, że PR znikał a site zostawał, przynajmniej tak większość osób pisała.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

To banik, nic nowego ;-)

Ciąg dalszy tego, co pisali w wątku o końcu kopii wikipedii. Trzeba przyznać, że tym razem jakoś więcej banów leci, nie uważacie?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

najlepiej niech sobie google.pl zbanują. To tylko potwierdza, że lepiej jest robić 100 stron gówna niż jedną półspamową i porządną.

A najbardziej mnie wkurza, że jedyne co mogę zrobić to się pożalić na forum.

Webbest.eu

Dzisiaj w jednej chwili zniknął mi cały site i cache jednej strony? .....

....

ADAM :soczek: a było tutaj tak reklamować precle :)!!!

kolesie ewidentnie stąd ręcznie Ci zbanowali...... a ostrzegałem

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

No ostrzegałeś... :soczek: ale bez reklamy miałbym tam teraz 50 podstron.

Ja raczej obstawiałbym, że to jakiś zj*b wysłał donos, bo mu art odrzuciłem. A to był taki nie tylko precel, ale też były tam inne rzeczy i teskty bez linków, no ale to nikogo nie obchodzi. Chyba napiszę prośbę do googla, żeby zbanowali stronę google.pl, bo to szkodliwa społecznie firma łamiąca wszelkie prawa do wolności :)

może 301 sprobuje? Filtry podobno przenosi?

Jako napisać w php, żeby też podstrony przenosił, bo z htacces tam jest problem jakiś.

fu*k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności