Skocz do zawartości

Ile subdomen do jednej domeny

Rekomendowane odpowiedzi

A jest jakis limit tych samych skryptów? W sensie czy ktos testował np. 10 subdomen i 10 takich samych skryptów? Jak wyglada sprawa z indeksacja itp. Czy google inaczej patrzy, jak jest np. 300k subdomen (przykładowo tak jak ma home.pl) i tam sie znajdzie np. 1000 stron na takim samym skrypcie, ale i tak ogolnie bedzie różnorodność, czy jak JA postawie tylko 10 subdomen (na swojej domenie) i wszystkie beda mialy taki sam skrypt...?

10 to spoko możesz stawiać. Ja na jednej mam kilkaset ale jestem przygotowany że jak polecą to wszystkie bo są bardzo podobne różnią się częściowo treścią (jak do tej pory się indexują , siedzą i łapią site pomału) ale to jest ryzykowne jak ktoś ręcznie się dorwie do tego z G i zacznie oglądać to ban na całą domenę i już mają po kłopocie

A czy mogę dostać bana jak wrzucę na 1000 stubdomen RÓŻNE strony HTMLowe?

Spróbuj, a postawię Ci piwo. Dodatkowo możesz dać na górze napis "GOOGLE zbanuj mnie! wygram piwo!"

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

Iguana - dzieki za wyjasnienia smile.gif

Piszę że duże zagrożenie banem na całą domenę ale odpowiednie urozmaicenia i ja tam z pół roku jadę żeby nie zapeszyć z powodzeniem (blisko 1000 będzie jak połapie wszystkie) ale to nie pod systemy robione tak na testy także nie za wielkie site

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności