Skocz do zawartości

.com .org .net .info

kwasny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ktore "zakonczenie" domeny jest najlatwiej wypozycjonowac? Oczywiscie nie interesuja mnie domeny regionalne czy panstwowe.

Czy Google wogole ma jakas kolejnosc na tego typu sprawy.

Dzieki

Pozdrawiam Calosc.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Ktore "zakonczenie" domeny jest najlatwiej wypozycjonowac?

.waw.pl :mrgreen:

Wydaje mi się, że nie ma różnicy między tymi czterema.

Zastanawiałem się, czy Google jakoś lepiej patrzy na .edu.pl, ale raczej wątpię. Poza tym nie wiem jak to można sprawdzić.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Może inni się wypowiedzą. Teoretycznie rzecz biorąc wszstkie wspomniane w googlu powinny być równotraktowane.

Onet jest rasistą i preferował pl, jak jest obecnie nie łapię. Prześladowali też interia.pl - odpisali, że o przyczyny mam pytać interię. Niedawno zbastowali i nawet przez pół dnia byłem na 2 miejscu by spaść nagle na 5 stronę :x .

SensorStudio & Co.

Egoistycznie mowic: nie interesuje mnie Onet rasista ani slaba Interia. Moje wszystkie strony sa w jezyku albo niemieckim albo w ang wiec nie interesuja mnie polskie wyszukiwarki.

Mowiac z interesem innych: namawiam do dalszego rozwiniecia rozmowy o polskich i zagranicznych gigantach.

Tak czy siak widze ze podzielacie moje zdanie co do .com .net .org .info itp.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności