Skocz do zawartości

Darmowy Hostnig - oferta

Coroner

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje ze to dobre miejsce na taki post:)

Oferuje darmowy hosting na serwerze w usa. Parametry konta do ustalenia.

W zamian - jeden link tektowy na stronie oraz wklejony kod z naszego systemu ads new.

Zainteresowane osoby proszone sa o kontakt.

Na zlecenie litery w zdania składam.

Mam nadzieje ze to dobre miejsce na taki post:)

Oferuje darmowy hosting na serwerze w usa. Parametry konta do ustalenia. 

W zamian - jeden link tektowy na stronie oraz wklejony kod z naszego systemu ads new. 

Zainteresowane osoby proszone sa o kontakt.

Warto abys napisal wiecej na temat tego kodu ads new. Dla mnie to jednoznaczne okreslenie dla systemu bannerowego badz jakich innych popupow itd.

Niestety taka reklama moze zaszkodzic stronie i zdecydowanie lepiej kupic platne konto niz tracic gosci przez jakies bannery na ktorej nie ma sie wplywu.

Warto abys napisal wiecej na temat tego kodu ads new. Dla mnie to jednoznaczne okreslenie dla systemu bannerowego badz jakich innych popupow itd. 

Niestety taka reklama moze zaszkodzic stronie i zdecydowanie lepiej kupic platne konto niz tracic gosci przez jakies bannery na ktorej nie ma sie wplywu.

Nie jest to pop up, jest kod to banera 468x60. Jest to reklama naszych stron oraz stron partnerskich - starannie dobieranych. I sami uwazamy na to aby nie tracic odwiedzajacych. Nie przekraczamy granic dobrego smaku, nie reklamujemy erotki ani rzeczy sprzecznych z prawem i/lub dobrym smakiem.

A wiecej informacji na prv.

Na zlecenie litery w zdania składam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności