Skocz do zawartości

Mocny wirtualny...

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przyszedł czas na zmiane serwera dla niestety całkiem mocno obciążającej strony.

Neteasy.pl dawał radę ale spodziewam się sporego zwiększenia ruchu i nie chce straszyć userów error 500...

Co polecacie ? Dedyk trochę zbyt drogi jak dla mnie, stąd zainteresowałem się livenet.pl.

Czy to mocny hosting ? A może nazwa.pl ACTIVE - wkońcu to dosyć znana marka :)

10gb miejsca, 1000gb transferu.

pozdrawiam

ps, czy istnieją jakieś narzędzia które pomogą mi odnaleźć wady skryptu (wąskie gardła i jakieś nieoptymalne zapytania, które powodują duże obciążenie) ? Skrypt niestety nie jest mojego autorstwa a jest całkiem rozbudowany więc ciężko szukać na oko...

logo-stat4seo-blue-small.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja zdecydowanie odradzam nazwa.pl - od niedawna moje strony na serwerze active się bardzo wolno wczytują.

napisz o jakie minimalne parametry chodzi i o jaka max. cene.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Nie chcę zostać wyklęty, ale insane ostatnio bardzo ładnie działa. Nie zarejestrowałem żadnych przerw, a kumplowi odpisali po ok. dwóch godzinach.

Za 35.38 zł dostaniesz 20gb miejsca i 1000GB transferu.

Tylko nie bierz więcej jak na kwartał, bo zdecydowanie nie jest to pewna firma. :)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Przy takim budżecie o Polsce zapomnij.

Jak szukasz mocny wirtualny hosting ... to szukasz resellera. One z natury mają większe limity i możliwości.

Ostatnio właśnie miałem taki dylemat i szukałem takiego do 20$/m czyli te 40 parę złotych:

https://blog.fiedoruk.pl/2008/05/29/szukamy-resellera/

404.tf

THI, niestety widzę, że dalej ich ataki DOS męczą : https://www.inhosting.pl/?x=dos

Ta informacja po prostu nie została zdjęta i wisi tam od początku tych ataków :(

Mam serwer w stanach(HostMonster), niestety, ping 150 ms i powyżej to już tragedia, nie polecam :]

Poczytaj dokładnie mój wpis :( Stany są duże i rozbieżności w pingach znaczne w zależności od lokalizacji DC i jakości łącz.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności