Skocz do zawartości

Wysyp pokemonów, już za rok.

tj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

najlepiej jakby nic nie dawali za darmo.

coś za coś. tak czy inaczej z pewnością ten pomysł nie przejdzie. oburzenia nauczycieli będą za duże by cokolwiek zrobić. We wrześniu rozdarzą każdemu dziecku dwumiesięczną pensję nauczyciela? nie róbcie sobie jaj.

to nie ma szans przejść i dyskusja na ten temat według mnie jest bezsensowna - chyba, że komuś brakuje rozrywki;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

najlepiej jakby nic nie dawali za darmo.

coś za coś. tak czy inaczej z pewnością ten pomysł nie przejdzie. oburzenia nauczycieli będą za duże by cokolwiek zrobić. We wrześniu rozdarzą każdemu dziecku dwumiesięczną pensję nauczyciela? nie róbcie sobie jaj.

to nie ma szans przejść i dyskusja na ten temat według mnie jest bezsensowna - chyba, że komuś brakuje rozrywki;)

Wtedy trzebaby było przestać płacić ZUS, bo to też oddawanie forsy za darmo. Zresztą zauważ, że pieniądze na laptopy idą ze skarbu państwa, na który Twoi rodzice też dość dużo wrzucają!

Nie podoba ci się dyskusja to na nią nie wchodź. Tyle ode mnie. Dziękuję.

a dla mnie to kolejna zagrywka platformrsów pod publiczkę.była już raz taka akcja w Krakowie,że radni po "łaskawie" dali lapki jednej z krakowskich szkół.tylko,że nie dodali w swej "skromności",że podarowali sprzęt,który mieli od Urzędu Miasta,a więc służbowy.taka drobnostka przecież....

Jakoś mi się w to nie chce wierzyć...

Aczkolwiek nie wiem komu ini będą kupować te laptopy...

Bo kto teraz w domu niema kompa+internet?

W każdym razie moim zdaniem pomysł głupi. Takie jest moje odczucie... Są potrzeby na inne rzeczy...

A jak ktoś już wspomniał lepiej by dać te laptopy studentom a nie chołocie z gimnazjum.

hej chłopaki, dlaczego juz kilka razy smiejecie sie mojego forum? Kazdy ma swoja dziedzine, ja waszej nie wysmiewam ! ! ! ! ! !

Moja strona nie jest spamem.. :)!

zreszta jak burak.jpg moze myslec... onionheadfake9.gif

Jesli macie jakies problemy to piszcie w tym temacie:

https://www.sweetbrokacik.pl/index.php/board,8.0.html

taniec.gif

No to wam pojechała po rajtkach koleżanka :)

Marketing internetowy dla firm

mhm,

Tego buraka chyba w szkolnej świetlicy lepiła....

10 lat,4 klasa, lekcja plastyki

/ markes01

Kto jak kto, ale Ty nie powinieneś tego powiedzieć...

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

markes01 pozostawię to bez komentarza i wrócę do tematu;]

lepiej kupić komputery do szkół albo bibliotek niż je dawać ot tak 'o' - to takie moje jeszcze inne zdanie;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności