Skocz do zawartości

Wysyp pokemonów, już za rok.

tj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmhmm...

no ale może dzięki nim jakoś biznes się lepiej rozkręci?;D

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Ja jestem przeciwny rozdawaniu komputerów, niestety ale Polska nie jest na tyle bogatym państwem aby sobie na to pozwolić.

Płacę duże podatki, wysoki zus... i nie chcę żeby moje pieniądze były tak wykorzystane.

Jestem za daniem kompuerów najbiedniejszym, potrzebującym itd... ale nie wszystkim

...

I z tym się w zupełności zgadzam, o ile byłoby to dostępne dla wszystkich. Mieszkam na wsi i przez całą inżynierkę musiałem specjalnie jechać do miasta i płacić za kafejkę, aby zebrać materiały na kolejną laborkę. Dla mnie to było żałosne, że student informatyki do tego o specjalizacji inżynieria oprogramowania, nie miał stałego dostępu do neta, tylko dlatego że TPSA ma stare kable.

...

A co ja mam powiedzieć? maturę kończyłem naście lat temu, komputer był czymś niesamowitym.

Na studiach i w szkole średniej pracowałem na komputerze P90 o internecie nawet nikt nie myślał, a jakoś się te prace mgr i inż. pisało i zdawało...

Teraz jest łatwiej o dostęp do komputera, internetu. Sprzęt komputerowy jest tańszy 2 razy niż 10 lat temu (mówię o porównaniu komputerów średniej klasy)

Jakoś udało mi się wcześniej samemu kupić sobie komputer a aktualnie jestem informatykiem...

Pomagać trzeba ale nie wszystkim i nie takim kosztem.

rOOt

fasttony.es - reklama na facebook.com

Aplikacje facebook - tworzenie aplikacji na facebook.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności