Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Czaszka cwany :) bo nie chciał grać,

O przepraszam przyjechałem już w trakcie meczu :)

Może lepiej zabrać namiot żeby przypadkiem w samochodzie nie spać B)

Jak cos do mnie jest 20 min autkiem ;) ale może być jeden problem KIEROWCA :)))))))

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fhc, chyba wybiorę propozycje Adka - 3 hostingi brzmią rozsądnie :).

A powiedz mi FHC, jak się wstępnie umawiamy na ten piatek z transportem - tj. gdzie zbiórka :)

Ps: Skrypt do generowania pogody mam, ale w wersji demo, która już mi się skończyła, a nie mam niestety seriala :)

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Również dołączam się do party, mam nadzieję, że jakieś miejsce choćby na podłodze się znajdzie :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

słuchajcie ale jaja .....

właśnie się dodzwoniłem i mimo iż kaskę wpłaciłem na konto 8 dni temu to koleś który odebrał tel powiedział że Pani która się tymi sprawami zajmuje jest nad morzem i dlatego nie dostałem potwierdzenia a miejsc nie ma i bo są jakieś targi rolnicze io wszystkie miejsca już wykupili ..... co za zwała - rolnicy ważniejsi od pozycjonerów :)

są tam w pobliżu jakieś ośrodki albo hotele - a może z namiotem można się tam rozbić ?

Irek hahahaha :) - kupimy czarny ciągnik.

Ty to akurat Irek jak zawsze na irc reprezentujący rolnictwo odnajdziesz się na obu imprezach, ew. wprowadzisz w temat kilku seomasterów.

To szybko sie obudzili z tą informacją o drugiej imprezie.

Pewno nie dostałeś potwierdzenia, bo z mojej wiedzy Michal ileś domkow zarezerwował na początku i pieniądze wpłacasz właśnie na te domki.

O nocleg się martwić nie musisz, to ośrodek policyjny, będzie trochę głośniej to nocleg Ci załatwią za free.

Ty to akurat Irek jak zawsze na irc reprezentujący rolnictwo odnajdziesz się na obu imprezach
Chyba nie myślisz że zjazd rolników w tym terminie to przypadek ? :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

słuchajcie ale jaja .....

a miejsc nie ma i bo są jakieś targi rolnicze io wszystkie miejsca już wykupili ..... (...)

Coś czuję, że masa ludzi wtopi pieniądze na tych noclegach, oczywiście również się do tej grupy zaliczam.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

a ja się zastanawiałem czy przyjechać, ale jak widzę jaka jest organizacja tych domkow to mam trochę dość.

nie ma tam może gdzieś w pobliżu taniego hotelu? jakiejś noclegowni? może część by trochę się oddaliła od miejsca, ale przynajmniej mielibyśmy pewne łóżko

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności