Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

a ja się zastanawiałem czy przyjechać, ale jak widzę jaka jest organizacja tych domkow to mam trochę dość.

nie ma tam może gdzieś w pobliżu taniego hotelu? jakiejś noclegowni? może część by trochę się oddaliła od miejsca, ale przynajmniej mielibyśmy pewne łóżko

... są hotele, motele, zajazdy i kwatery w Strykowie (5 km od Cesarki) wiem że w hotel500 coś jeszcze jest - ja już mam temat z głowy tylko kasę muszę wydębić od tych którzy wolą rolników od porządnych googlowców

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kilka osób będzie od piątku, my się wybieramy z Wawy w czwartek do Łodzi, z Łodzi na miejsce w piątek koło południa - możemy 2 osoby zabrać na miejsce. Jakoś to mój bolid powinien udźwignąć jak klimy nie odpalę (bo wtedy to czasem się już cofa zamiast przyspieszać). No i w sobotę koło południa mogę po 2 kolejne wyskoczyć do Łodzi (bo ponoć blisko).

Edit: chodziło mi generalnie o to, że trochę osób będzie zmotoryzowanych więc kwestia dogadania się co do dowiezienia z Łodzi / innej pobliskiej miejscowości:D

dymna.jpg

ok, zaczynam sprawdzać nocleg. do Łodzi nawet są połączenia pociągiem (jak ja nie nawidzę PKP)...

jak daleko jest Stryków od Cesarki? bo do tej wsi autobusy nie jeżdżą, a sprawdzam wszsytkie możliwości

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

czwartek do Łodzi, z Łodzi na miejsce w piątek koło południa

a co to jakieś przed seo party ??

zapraszam na grilla jak coś do siebie :)

ok, zaczynam sprawdzać nocleg. do Łodzi nawet są połączenia pociągiem (jak ja nie nawidzę PKP)...

jak daleko jest Stryków od Cesarki? bo do tej wsi autobusy nie jeżdżą, a sprawdzam wszsytkie możliwości

a zobacz do Koluszek może do mnie podjedziesz jak cos i razem uderzymy :)

a co to jakieś przed seo party ??

zapraszam na grilla jak coś do siebie :)

noo wiesz, trochę bym się bał - bo grill to większe ilości alko a w samochód trzeba następnego dnia wsiąść - także w czwartek to lajcik, 2-3 piwka na pietrynie max. Ale dziękuję bardzo za zaproszenie :)

dymna.jpg

jako ze pobieznie przeczytalem topic to na szybcika:

pks lodz-strykow:

https://www.pks.lodz.pl/r_2006/krajowy_25c.php

jak ktos z lodzi bedzie jechal to 3 sprawy:

1. w czwartek mozna browarka obalic jak ktos bedzie wczesniej ;-)

2. jak ktos w piatek moze mnie do strykowa podrzucic bedzie niezle, bo narazie wyglada ze sam przybywam :-)

3. jak tam z miejscem do spania, potrzebuje 1 przytulne lozeczko? :-)

a potem wystawie miejscówke na allegro :soczek:

Prawdopodbnie, jak zrobisz aukcje na miejscu, w nocy, wśród "upojonych wiedzą" pozycjonerów, dostaniesz więcej.

Wiesz, każdy będzie chciał być pierwszy ;)

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności