Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jimmi a o której to sie w sobote zaczyna? jest jakis start? Czy poporostu przyjezdzamy i pijemy soczki? ;) I co z żarciem i sokami? Kazdy we własnym zakresie czy jakas składka?

Adek bedziemy tam już od piątku wiec o ktrej wpadniesz w sobote to i tak nasz zastaniesz :D , a start jest przewidziany na 16 (chyba :( )

Marketing internetowy dla firm

Saintku ale na jaką złość :) - ja na plaży wypoczywam. Jeździ ilechcesz czy ktoś Ci broni.

Ja Saint już stary wymeczony :) swiezo po organizowanej duzej imprezie, co krok jakieś inne.

Ha Ty jedz zeby sie dobrze bawic a nie na złość :). Na złość to mozesz robić żonie, może ona się tym przejmie bo na seo imprezy ludki brykają się pobawić.

jimmi a o której to sie w sobote zaczyna? jest jakiś start? Czy poporostu przyjezdzamy i pijemy soczki? :) I co z żarciem i sokami? Kazdy we własnym zakresie czy jakas składka?

przyłączam się do pytania

a mozna bedzie zrobic jakies zaopatrzenie niedaleko? Jakis grill przewidziany(wiem marudze :) ) ?

Nie wiem czy i co mam targac z domu

PS

Saint wczoraj spozywałem soczek, nie dogadałbys sie ze mna, jutro niestety dopiero bede wiedział czy bede miał miejscówke w domku bo nie wiem czy bedzie jechac pewna osoba ze mna

a czy ktoś zamówił pogodę na sobotę i niedziele ? może zrzucimy się po 200 k żeby wypozycjonować słońce na ten czas - tylko nie wiem gdzie się zgłosić bo raczej w ośrodku w którym będziemy to jest niewykonalne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności