Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Czy jeszcze sie mozna zarejestrowac?

Chciałbym przyjechać z żoną ale właściwie to nikogo nie znam osobiście (no może poza 2 osobami).

Czy jest to raczej zamknięty klan?

pozdrawiam

PREMIERA, ZAJRZYJ KONIECZNIE*

Coś zupełnie innego:

Ręceprecz Odtybetu

*klikajac w mego refa nic nie tracisz, a ja mam 10%, dzięki :)

Mały update seoparty'owy :)

Na liście jest 29 osób, z czego większość to 2 lub 3 osoby, więc conajmniej 60 osób będzie.

Czy jeszcze sie mozna zarejestrowac?

Rejestrować się można zawsze :)

ale z noclegiem możesz mieć duży problem.

Aż taki duży problem nie będzie. Ja mam jeszcze trochę wolnych zapasowych miejsc na piątek, na sobotę trochę mniej ale też się znajdą. :)

Poza tym sporo osób ma 3 osobowe domki, ale tylko we dwie osoby, to może będą skłonni podzielić się jednym łóżkiem.

A jeśli te opcje się wyczerpią to polecam wziąć karimaty i śpiwory na wszelki wypadek, to ktoś na pewno użyczy miejsca na podłodze w domku.

No i jeszcze można rozstawić namiot, tak więc przyjeżdżajcie wszyscy chętni!!! ;)

Poza tym sporo osób ma 3 osobowe domki, ale tylko we dwie osoby, to może będą skłonni podzielić się jednym łóżkiem.

Jeśli dostanę domek (ach ta organizacja w tym ośrodku :) ) to będę mial jedno miejsce.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zastanawiam sie nad zabraniem córki (5 lat) - kto jeszcze (i w jakim wieku) będzie na 100% z dziaciakami ?

... małżonką i dziećmi (2), mam 32 lata :)

Bardziej mnie interesował wiek dzieci, hehe - ale z pełną saysfakcją mogę zeznać: jestem młodszy od Ciebie - mam 30 l. :)

Na sobotę mamy wykupione miejsce na ognisko, z drzewem (nie będzie trzeba chodzić chwiejnym krokiem po drewno jak w zeszłym roku). Nie wiem jak tam jest z lodówkami, więc kiełbaski kupi się w sobotę w sklepie w Strykowie.

Co do piątku to można spokojnie chyba przywieźć ze sobą jakieś mięsko na grilla no i kto ma jakiś przenośny grill i miejsce na niego w samochodzie to bierzcie. My będziemy mieli 2 grille, ale na tyle osób co przyjeżdż to może być ciut za mało.

Zastanawiam sie nad zabraniem córki (5 lat) - kto jeszcze (i w jakim wieku) będzie na 100% z dziaciakami ?

... małżonką i dziećmi (2), mam 32 lata :D

Oki, to i ja dopisuję do PIOwego przedszkola naszego syna ma 4 lata. ale rozrabia za dwóch :(

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności