Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsza impreza jaką dotychczas zaliczyłem :rolleyes: dzięki Panowie prze miła atmosfera

podsumowanie

1. brak głosu

2. omamy z przemęczenia

3. rana cięta na łokciu po walce z rycerzem Adkiem na miecze krzywe w rajtuzowej oprawie (czan na rechabilitacje)

4. jak dojdę do siebie to wystawie swoje foty ale to pewnie jutro ;)

Dzięki Panie i Panowie i do zobaczenia w wrześniu

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Też dojechałem już do domu nie powiem kawałek miałem :rolleyes: 30 km

też już dojechaliśmy do domu ;) miałem 530 km hmmmmmmm - imprezka fajna a ośrodek to dopiero przygoda - uważam że zasługuje na kategoryzacje tylko w basenie muszą uzupełnić wodę żeby dostać **** ;)

A gdzie jakies laptopy? Co to za impreza bez komputerow? ;)

Fajne fotki. Byc moze wybiore sie na nastepna impreze.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Witam, ja też przed chwilą dotarłem do domu (BB),

..impreza super, dziękuję wszystkim za spotkanie,

..teraz muszę leczyć rany po walce z qwertyuiop.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

co do tych walk - cholernie trudne to to ;) trzeba mieć sporo siły by utrzymać miecz jak przeciwnik tak napieprza :)

szkoda tylko deszczu na koniec, ale i tak miodzio było.

a najbardziej mnie rozbawił SEOdopalacz :D

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Jak się ostatnio widzieliśmy, to byłem praktycznie pewien, ale u mnie to tak jest - dziś czarne, jutro białe.

Co ma wisieć nie utonie, w końcu trafię na kolejne Seo Party

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności