Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wędrowiec jesteś zarejestrowany, jesteś też już na liście :) pamiętaj o rezerwacji noclegu ;)

Adrian rejestruj się :D

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Adek :) te laski ze striptizem to ja mówiłem że następnym razem a nie o Seo Party.

Sam narazie planuje jak tutaj dojechać do Łodzi, bo mam troche wyjazdów teraz na głowie i mam nadzieje że uda mi się przyjechać na dobrą zabawe. Jednak chwilowe okoliczności wskazują że będę miał w tym czasie ważny wyjazd służbowy.

Jednak Adek :D będę za jakiś czas w Wawie tak więc szykuj czas.

Fajnie, że się rejestrujecie powoli.

Wiem, że są trudności z uzyskaniem informacji o rezerwacjach dzwoniąc do ośrodka.

Więc zróbmy tak:

Kto chce nocleg to niech robi wpłatę na konto ośrodka: PEKAO s.a. V oddział Łódź 92124015451111000011660202.

Jak robicie wpłatę to za cały domek lub pokój - nie za jedną osobę.

Domki i pokoje są 3-osobowe + 2 4-osobowe domki (po te jednak bym dzwonił, bo już może ich nie być).

Jeżeli brakuje Wam kogoś do domku to piszcie tu w wątku i się dogadujcie, bo my Was nie poumieszczamy u innych.

Musicie sobie policzyć jaką kwotę wpłacacie. Powiedzmy, że domek 3-osobowy i chcecie przyjechać już w piątek 11 lipca, czyli 2 noclegi. Wpłacacie wtedy 2x75zł czyli 150zł. W tytule przelewu piszecie "Seoparty domek 3-osobowy, 2 noce"

Dowód nadania przelewu jest potwierdzeniem rezerwacji, więc je drukujcie. Domki będą rozdzielone na miejscu jak przyjedziecie.

A poza tym szykujemy jeszcze kilka innych niepsodzianek poza płynnymi. :)

mysle ze pomysł jakis zeby skręcic kawałek prostej ziemi +piłka i meczyk byłby rewelacyjny. Dopytajcie Panowie organizatorzy co by tu zrobic żeby sobie pograć. Ja to juz jestem stary ale chętnie pokibicuje młodzieży ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności