Skocz do zawartości

SEOparty2K8

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Fakt że "nie znasz nikogo" wcale nie znaczy że Cię wszyscy gorąco nie przyjmą. :P

Nastawiaj się raczej na pociąg i skontaktuj się ze mną ze 2 dni przed wyjazdem, bo nie chciałbym nawalić.

Pozdrawiam, J.

dzieki za przychylne nastawienie. Ja moge jechac pociągiem, pks-em czy czym kolwiek bez róznicy to dla mnie :(

Odezwę sie przed wyjazdem.

Pozdr,

Matt

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

FHC - masz już o 1 miejsce w aucie mniej :)

Dobra Panowie, kilka pytań:

1. Meczyk, to rozumiem w koszykówkę?:)

2. Kto nie ma miejsca zaklepanego? Na razie jestem chyba sam, a trzeba cały domek wynająć.

3. Co warto zabrać ze sobą, oprócz % i dobrego humoru?

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

FHC - masz już o 1 miejsce w aucie mniej :)

Dobra Panowie, kilka pytań:

1. Meczyk, to rozumiem w koszykówkę?:)

2. Kto nie ma miejsca zaklepanego? Na razie jestem chyba sam, a trzeba cały domek wynająć.

3. Co warto zabrać ze sobą, oprócz % i dobrego humoru?

ja nie mam miejsca, chetnie sie dołącze ;]

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Ogólnie to bedzie pelen luz , prawdodobnie bedą jakieś przezentacje , jakieś cuda na kiju nie wiem o co chodzi , jade się pobawic i pogadaz z znajomymi żałuje ze nie bedzie paru osób z bac seo ale z nimi jesteśmy umówieni w innym terminie :) tak ze sielanka wszystkich niezdecydowanych zapraszamy gorąco

Marketing internetowy dla firm

.... co wiem to nie ma tam dostępu do Internetu-będę trochę niespokojny nie wiedząc co się dzieje w SERP'ach.

Dostęp do netu przywiozę ze sobą wiec jak by co to użyczę :P

...ale wiecie, że to można leczyć ;)

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności