Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

o ile google i księzyca nie zbanuje. Ten spam to mocno ich musi irytować jeżeli się przestali liczyć ze zwykłymi stronami, które lecą może trochę rzadziej niż spamiarki ale lecą.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

najwazniejsze pytanie czy domena zbanowana cos daje - czy linki na niej maja jaka kolwiek wartosc, jesli nie to nie ma znaczenia zmiana wyceny stron, gdyz tak i tak google bedzie z czasem strony banowac wiec nie bede one mialy wartosci, a jak widac banuje jak leci, wystraczy ze strona komus sie nei spodoba

poprostu domeny zbanowane poszly do kosza i niestety - POZYCJONOWANIE bedzie bardzo drogie gdyz nikt juz nie sprzeda 100 000 w weblinku za 300 zl a raczej za 600 zł, gdyz zdobycie punktow bedzie wymagalo wielkiich umiejetnosci, wielu, wielu stron, i jeszcze wiecej szczescia

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jesli bylby tylko przycinany site dla stron nie bylo by tak zle jakos dalo by sie to ogarnac ale strony wylatuja z google czyli mowiac prosto dostaja BANY i w wielu przypadkach jak leci, bez wzgledu co to za strona

kwestia czy to tylko polska czy zagranica tez

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

dostałem bananem na dwie domeny z EWC.... na razie tylko za EWC. Na pozostałych mam przycięty SITE.

Kto ostatnio z pozycjonerów odszedl do Google ? Niejaki Pawel chyba ??? Może to jego sprawka :jezyk1:

edit://literówki

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zanim sprawdzi się inne rozwiązania, warto by było sprawdzić, czy link na podstronie nie zaindeksowanej przez google linki w 100% działają. u mnie pomimo mocnych spadków site zaplecza, strony linkowane z niego cały czas się trzymią lub idą w góre

jak pisze Pan Kurt

az taki stary nie jestem, zeby mi per Pan mowic :jezyk1:

ostatnio w pozycjach (moich) szarpie zdrowo bo to co przycięte miało sporo linków.

pozostanie sprzedać zaplecze i przerzucić się na ... marchewkę :jezyk1:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

za wczesnie chyba mówić o spadkach. zobaczymy za kilka dni co będzie w indeksach na top10

dostałem info że jeden jegomość miał to samo kilka dni temu. wyleciały mu prawie wszystkie strony z indeksu ale po kilku dniach większość wróciła. chciałbym aby tak było ale jakoś mam przeczucie że będzie odwrotnie i będa wylatywac kolejne.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności