Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@sttorm, nie bądź miętki! na pocieszenie pamiętaj, że nie jesteś pierwszy, nie ostatni...

wiesz czlowiek cos robi przynosi to wielu osobom pozytek, google ma porzadek w swoim indeksie nie wyswietla smieci zarabia na bokasach a tu taki psikus

Tak w sumie to w czym jest problem? Pozycjonowanie stanie się po prostu biznesem i jak każdy inny interes będzie obarczone ryzykiem finansowym.

Nie ma co płakać.

tak ale bardzo drogim biznesem dla wielu nieoplacalnym :jezyk1:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Przecież nie poddamy się od razu. Gorzej jak się promocje pokończą i kupować domenę po normalnej cenie a ona za dwa tygodnie w kosmos

P.S Ja tam jadę kilkadziesiąt stron ale moich, gorzej jak zaczną lecieć strony klientów waszych i teraz tłumacz im co i jak i dla czego :jezyk1:

mmarek a dotychczas nie było biznesem ? Według mnie było i było też obciązone ryzykiem finansowym. Kazdy ban na domenie to była strata (koszt domeny + czas spędzony dad stawianiem zaplecza) teraz to ryzyko może wzrosnąć niepomiernie. Ztego co ja zauważyłem rzadna strona nawet jak najbardziej wartościowa nie jest bezpieczna przd banem. Mi wyleciał zwykły blog bez linków w treści, strona o moim mieście i kilka innych zwykłych stron. Nie chce juz mi się tego któryś raz powtarzać więc teraz jak to sie utrzyma postawienie jakiegokolwiek serwisu będzie ryzykiem czy google tego za spam nie uzna i nie zbanuje. Jesteś w stanie upilnowac aby ci teści nie kopiowali ? mysle ze mój blog mógł za dc poleciec bo jak widze ktoś se rssy z niego przyczył. czyli co może jesteśmy świadkami zmierzchu kanałów rss ? bo nie sądzę ze jak to jest problem to serwisy zdecydują się dalej je udostępniać. nic poczekam 3 dni może 4 może częśc stron wróci, przynajmniej tych zwykłych a jak nie wróci cóż postawie nowe.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ooo tak powiem na przyklad panie klient od dzis za kazdą fraze 1kilo !!

przeciez mnei nie zabije ale na pewno sobie pojdzie :jezyk1:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nie poddawac sie, walczyc do konca :)

za 1 zbanowanego spama stawiac 10 nowych spamow za 10 zbanowanycvh stawiac 100 nowych za 100 zbanowanych stawiac 1000 nowych za 1000 zbanowanych stawiac 10.000 tys za 10 tys zbanowanych stawiac 100.000 itd :P

Ciekawe kto by w koncu wygrał ?? :jezyk1: Jak myslicie ?

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Gielo, trochę skróciłem. Ryzyko do tej pory było niewielkie w porównaniu do innych dziedzin. Teraz się wyrówna (czytaj: mniej pozycjonowania za 9,90 i takich podobnych).

Ciekawe kto by w koncu wygrał ?? biggrin.gif Jak myslicie ?

A skąd weźmiesz tak ogromną ilość linków do zaindeksowania tych 100.000 spamów?

trzeba szukac skryptów szybkich za ktore ban tak łatwo nie wchodzi

pytanie co to moze byc ????

trza pracowac nad soba

kto wie gdzie najtaniej sa teraz domeny w zakupie, o ptrzedluzenie nie pytam gdyz pewnie nie dotrwaja tyle czasu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

A PR'y wam nie lecą?

Mi poleciały na kilku domenach o kilka oczek w dół... I nie tylko mi z tego co wiem. To dobre domeny, więc o banach nie ma mowy, ale poleciały nieco w pozycjach no i PR. Miały linki w stopkach.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

jest taki dobry skrypt za ktoergo nigdy filtra nie dostalem - ale nie bede krakał - poczekam te pare dni.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności