Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moze po prostu robia porzadek i wala wszystko do supla ? Odkąd zacząłem linkowac rowniez podkategorie sukcesywnie site mi wzrasta ... ale moze to tylko subiektywne wrazenie w dobie tableki coregatab :jezyk1:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To co wkońcu można wywalić z webcites ? Baner i stopkę, a zostawić tylko system?

Miałem jednego przerobionego znacznie - do wczoraj miał naprawdę spory site: (po ok.1-3K na subdomenę). A dzisiaj już pozamiatane. Być może spóźniłem się z przeróbką - bo jeszcze wczoraj kończyłem, i już po ptakach...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Więc raczej na pewno będzie z SITE tak samo jak z linkami

oki ale to co sie teraz dzieje powoduje iz strony znikaja czyli sa kalsyczne bany

chyba ze wprowadziaja to co mowisz i cos im poszlo nie tak i strony nagle zaczely znikac

jesli nie to jest tego powodem co sie dzieje to mnie raczej zastanawia ilosc banow na rozne strony, rozne skrypty u roznych osob

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

witam

powiem wam tak w ostatnie 3 dni dostałem bana na jakieś 150 domen łącznie jakieś 2,5 miliona e-weblinka i 3 miliony seo-netu bany poszły seryjnie jeden jakies 2 dni temu na 50 domen z pr 3 - 5 ale około 5 - 10 miesięcy w google ale przetrwały te najstarsze myślałem ze będzie git a tu dziś ban na resztę domen domeny około 2 - 3 letnie z pr 3 - 5 przetrwało mi tylko z 10 domen ze starego zaplecza niby teksty piosenek ale zrobione na ładne stronki unikalna grafika dział kontakt i tak dalej pozory normalnej zadbanej www :jezyk1: a wszystkie stronki na darmowych szablonach ( nawet na tym samym skrypcie co piosenki o które zostały) poleciały banem. wniosek :) bierzemy sie do roboty nie narzekamy i stawiamy stronki które robią wrażenia zadbanych i aktualizowanych :P a nie zwykle spamy na darmowych szablonach ;( niestety czasy sie zmieniają, na początku załamałem sie ale co zrobić taki biznes nie życzę tego nikomu co mnie spotkało ale uważajcie na swoje spamy :)

3MIO :| No to chyba nawet rozgrzeszenie w G nie pomoże ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To ja dodam moje 3 grosze... Faktem jest ze w polsce zrobilo sie przegiecie ze spam-em na googelka. Ludzie stawiali katalogi, precelki, webcity i inne autoblogi setkami. No i nic dziwnego ze sie za to zabrali, moim zdaniem to byl kwestia czasu. Wedlug mnie rozwiazaniem jest po prostu stawianie spam-u nie na serwerach polskich, ale zagranicznych! Sa darmowe albo platne ale tanie hostingi w niemczech, stanach, anglii. Moze trzeba tam uderzyc - google bedzie wtedy musialo analizowac swoje bazy danych globalnie - moim zdaniem to nie takie latwe zadanie. Na razie musza tylko poleciec po polskich numerach IP, jak beda musieli leciec po wszystkich na calym swiecie to im sie z datacetrow zadymi ;) Wiec ... spamujmy caly swiat a nie tylko Polske!!!

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

ja tak czytam i nie wiem czy mam zaczac sie bac czy nie.

wszystkim spada site i leca bany a mnie od 2 miesiecy site bez przerwy rosnie. ciagle te same strony a przez 2 miesiace ilosc punktow w eweblinku mi sie podwoila.

teksty, wiki, dmozy, gadu, wiersze niby standardowe smieciarki na darmowych tamplatach tyle ze na napisanych wlasnorecznie skryptach.

moze dlatego kryzys mnie narazie nie dotknal ale zaczynam sie powoli bac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności