Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

E-webcites jest skryptem takim samym jak precel czy mambo to znaczy ze mambo tez teraz będą budować ?

może coś przegapiłem, ale zawsze wszędzie czytałem, że ewebcities jest systemem zrobionym na potrzeby zdobywania punktów........zatem na jakiej zasadzie porównujesz to WP, albo Mamo ???

Pokaż mi chociaż jeden ewebicties (nie Twój, albo innych osób związanych z eweblinkiem) , który został postawiony w innym celu niż zdobywanie punktów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oficjalnie jest to skrypt miast, które możesz rozbudowywać wedle upodobań a to, że podpinasz pod niego Weblinka to nie zmienia faktu, że możesz zrobić niezły portal z tego silnika.

Kto Ci broni pod mambo czy WP podpiąć SWL ?

Mario przemyśl sprawe :D

oficjalnie jest to skrypt miast, które możesz rozbudowywać wedle upodobań a to, że podpinasz pod niego Weblinka to nie zmienia faktu, że możesz zrobić niezły portal z tego silnika.

...

Mario przemyśl sprawe :)

Oficjalnie , to system TYLKO do nabijania punktów. Nie twierdzę, że to zły silnik do innych zastosowań. Ale główny cel to SPAM ......... Jak wspomniałem pokażcie jeden serwis (nie związany z eweblinkiem) , który ma inne zastosowanie niż nabijanie punktów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mario a czym on do jasnej cholery aż tak się różni od portalu ogłoszeniowego opartego na mambo/joomli do którego także jest podpięty swl ?

Ja właśnie mam zamiar przeniść to menu z ogłoszeniami w bardziej widoczne miejsce aby ten skrypt mógł pełnić rolę właśnie ogłoszeń a nie tylko spamiku pod swl. Tak do Twojej wiadomości to mam wpisy ogłoszeń w nim bez żadnego linka w treści więc juz na starcie spełnia rolę właśnie skryptu ogłoszeń. Gdyby było inaczej wszyscy by mi tylko swój spamik tam pchali a tak nie jest.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mario a czym on do jasnej cholery aż tak się różni od portalu ogłoszeniowego opartego na mambo/joomli do którego także jest podpięty swl ?

a do cholery różni się CELEM !! - tutaj producent od razu przeznaczył i DEDYKOWAŁ go do nabijania punktów i to TYLKO w jego systemie - KUMASZ ??. Zrobił to tak oficjalnie, że szkoda gadać.

M

lool :) Mario przeczytaj co to jest SPAM a po drugie to za bardzo nie kumamy o co Tobie biega :)

PS. Idąc Twoim tropem precel jest produktem ktory nabija PR https://wordpress.org/ a darmowe templaty zostały stworzone do nabijania PR dla https://www.freecsstemplates.org/

Chyba popadasz w paranoje ,

Marketing internetowy dla firm

a WP i bloggery zostały stworzone do zapychania sieci wypocinami ludzi bo 80% blogów to marne przeżycia nastolatków nt. chłopaka i pały w szkole :)

nie kłóćcie sie o takie rzeczy, jakby nie było to e-weblink jest wciąż bardzo skutecznym SWL i chwała mu za to i niech ma jak największe zasoby, nawet oparte o wikipedie i różne webcities :)

Google osądzamy po wynikach, SWL po skuteczności.

Myśl i bogać się

systemy wymiany linków opeiraja sie na roznorosci

krytykuja je ci ktorym one odbieraja chleb gdyz teraz kazdy po lekiej lekturze tego forum mzoe zaczac siebie pozycjonwoac nawet nie majac zaplecza wystarczy ze kupi 100 k w weblinku, 100 w seo i 1000 w linkorn i sam sie wypozycjonuje za polowe taniej niz zrobi to za niego firma

google banuje ale jak widac bylo juz banowanie qlweb, precli i nadal sa o ne stawiane i ja to tez robie

nie dowiemy sie za co byly zbanowane te 4 domeny od ktorych zaczal sie temat kwestia czy ktos jeszcze ma zbanowanego webcites

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

krytykuja je ci ktorym one odbieraja chleb gdyz teraz kazdy po lekiej lekturze tego forum mzoe zaczac siebie pozycjonwoac nawet nie majac zaplecza wystarczy ze kupi 100 k w weblinku, 100 w seo i 1000 w linkorn i sam sie wypozycjonuje za polowe taniej niz zrobi to za niego firma

Dzisiejsze firmy pozycjonerskie tak własnie pozycjonują, :) jadą na SWL tylko i wyłacznie bo teraz robi sie tylko masówke na detal duże firmy nie mają czasu

Marketing internetowy dla firm

Były już tematy o różnych końcach er, o śmierciach przeróżnych skryptów itp.

Więc mamy tak:

- przed wiekami umarłe qlweby i dmozy

- skończoną erę presell pages

- martwe wikipedie

- nieżywy mini

- nieopłacalne opisy gg, teksty piosenek itp.

- teraz zakończyła się era ewebcities

Dalibóg nie wiem co mi zostało - modlić się o pozycję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności