Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
krytykuja je ci ktorym one odbieraja chleb gdyz teraz kazdy po lekiej lekturze tego forum mzoe zaczac siebie pozycjonwoac nawet nie majac zaplecza wystarczy ze kupi 100 k w weblinku, 100 w seo i 1000 w linkorn i sam sie wypozycjonuje za polowe taniej niz zrobi to za niego firma

Dzisiejsze firmy pozycjonerskie tak własnie pozycjonują, :D jadą na SWL tylko i wyłacznie bo teraz robi sie tylko masówke na detal duże firmy nie mają czasu

i sobie za to słono liczą $$$ hehe :)

tak jak juz w innym temacie o SWL pisalem, wg moich obserwacji i opinii ludzi na forach i blogach najskuteczniejsze SWL w Polsce to:

- e-weblink

- SEO.net.pl (mimo że b.młody)

najgorszy i podobno admin to [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] wg opinii kilku niezależnych blogów które czytałem, jak to admin dzieli masowe punkty tylko na siebie i kilku kumpli => livelink.pl

a ze stałych najlepszy SWL to:

- linkme.pl

Nie wiem czy sie z tym zgodzicie? ale takie obiektywne zdanie sobie wyrobilem po sporej lekturze via Google ;)

A co do pozycjonowania SWL zamiast firmami, to się w pełni zgadzam :D

Myśl i bogać się

sylverand przestań czytać blogi i zacznij testy robić zanim na kimś psa powiesisz...

livelink.pl jest bardzo bardzo dobry jeżeli chodzi o stałe systemy!, ma moc, jest szybki i ma zasoby!

internet jest jak papier - wszystko przyjmie, a testy pozwalają wyciągać wnioski resztą można się jedynie sugerować

Tru

brak sygnatury

Mario a czym on do jasnej cholery aż tak się różni od portalu ogłoszeniowego opartego na mambo/joomli do którego także jest podpięty swl ?

a do cholery różni się CELEM !! - tutaj producent od razu przeznaczył i DEDYKOWAŁ go do nabijania punktów i to TYLKO w jego systemie - KUMASZ ??. Zrobił to tak oficjalnie, że szkoda gadać.

M

Celem kogo ? Według Twego rozumowania to autoblogi na wordpressie i tzw precle to nie spam tylko wartościowe strony ? Przecież celem wordpress są blogi a nie generowane automatycznie treści. Twój punkt widzenia powinien działać niestety w obydwie strony a nie jednostronnie. Pójdźmy dalej Twoim tokiem. Rzadna strona zaindeksowana w google nie jestr spamem bo przecież celem google jest udostępnianie jak najnardziej wartościowych treści.

To tyle jeżeli chodzi o cele danych skryptów. Pozdrawiam

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

truvati: żeby nie mydlić ludziom oczu nt. Livelink.pl i skończyć ten OT zacytuje tutaj opinie jednego z doświadczonych pozycjonerów z jego blogu na temat SWL, skoro taka osoba jak on i wielu niezależnych innych testowała już Livelinka i ma takie opinie, to po co mam sam na to tracić czas - nawet ręki do tego SWL nie przyłoże:

A teraz te, których używać naprawdę nie warto.

LiveLink.pl - Dlaczego uważam, że nie warto? Tak do końca to sam powinieneś zdecydować czy chcesz być okradany. Polityka systemu jest bardzo prosta.Admin jest królem, a plebs niech siedzi cicho. Admin na boku daje pkt komu chce. Sam decyduje ile otrzymasz pkt za stronę.Przydzieli Ci punkty, a jak Ci się coś nie będzie podobać i wyrazisz swoje zdanie to odbierze Ci je, twoje linki polecą wraz z pozycjami.

EOT :D

Myśl i bogać się

truvati: żeby nie mydlić ludziom oczu nt. Livelink.pl i skończyć ten OT zacytuje tutaj opinie jednego z doświadczonych pozycjonerów z jego blogu na temat SWL, skoro taka osoba jak on i wielu niezależnych innych testowała już Livelinka i ma takie opinie, to po co mam sam na to tracić czas - nawet ręki do tego SWL nie przyłoże:
A teraz te, których używać naprawdę nie warto.

LiveLink.pl - Dlaczego uważam, że nie warto? Tak do końca to sam powinieneś zdecydować czy chcesz być okradany. Polityka systemu jest bardzo prosta.Admin jest królem, a plebs niech siedzi cicho. Admin na boku daje pkt komu chce. Sam decyduje ile otrzymasz pkt za stronę.Przydzieli Ci punkty, a jak Ci się coś nie będzie podobać i wyrazisz swoje zdanie to odbierze Ci je, twoje linki polecą wraz z pozycjami.

EOT ;)

No faktycznie wypowiedź inteligentna, z sensem i na odpowiednim poziomie :D:D:)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kurde respekt sylverand... powinieneś bana dostać na kilka dni...

Robiłeś testy? ja robiłem mam ekstra efekty!

Jeżeli podajesz czyjś cytat to najpierw zastanów się czy nie został napisany celowo, a po drugie podaj źródło!

Nie oczerniaj nikogo na podstawie kliku zdań, jeżeli w encyklopedii przeczytałbyś że konie występują w kolorach niebieskich to pewnie byś mnie zjechał jak napisałbym inaczej?

Tru

brak sygnatury

@sylverand

Po pierwsze SWLe to nie instytucje charytatywne i nie powstały dla użytkowników tylko dla właścicieli.

Po drugie opinia anonimowej osoby w internecie także nazywa się "plotką".

Po trzecie na autorytetach opierają się ludzie przeciętni którym brak indywidualizmu i zdolności samo wyznaczania celów.

Po czwarte jeżeli nie posiadasz własnej sprawdzonej opinii na jakiś temat nie wypowiadaj się bo możesz komuś wyrządzić niesłuszną szkodę.

Po piąte to forum istnieje po to aby wymieniać się wartościową wiedzą a nie jakimiś #$%@#$%@% z bliżej nieokreślonych źródeł.

Zastanów się czy coś pisząc faktycznie wnosisz coś wartościowego.

nihil fit sine causa

Po drugie opinia anonimowej osoby w internecie także nazywa się "plotką".

https://www.partnerpartnerow.pl/systemy-wymiany-linkow/

Jakub Cyran

komórka: 604 53 50 33

no to juz nie jest anonimowa opinia....

innych podobnych wpisów w sieci na temat livelink.pl lepiej nie podam bo nie czas i miejsce tutaj na kolejne spory, szczególnie że mnie akurat ten SWL totalnie nie obchodzi :D

poza tym dla mnie jak napisalem EOT i wróćcie do sedna tematu, bo część osób tutaj ma jakieś niezdrowe emocje z livelinkem :D

Myśl i bogać się

a co ma livelink do ewebcites ? chyba się offtop robi z wątku. Tak na marginesie to po części popieram ze ll nie ma takiej mocy jak pisze autor ll ale do linkowania zaplecza się nadaje. Każdy system w sumie można wykorzystać do swoich celów jak sie wie jak. Nawet ten najbardziej badziewiasty.

Przepraszam że ciągnę ten OT ale jakoś linki z refem do mnie nie przemawiają :D Wybacz Crash :D

A co do webcitis to nie ma co panikować po prostu ktoś miał pecha i tyle, takie rzeczy się zdarzają wszystkim skryptom.

don't panic

nihil fit sine causa

kazdy ma swoj ulubiony system

jeden uwaza ten za skuteczny drugi inni ale to nie jest tematem tej dyskusji

pytanie pod jaka fraza znalazly sie tak wysoko, moze to byc tego powod i bedzie trzeba rozwazniej linkwoac swoje strony

moze tez byc tego inny powod o ktorym tu nikt nie wspomina

jesli byli linkwoane rotacyjnym poprostu mialy pecha i dostaly 100% pobran na wizyty botow i od razu tyle zostalo zaindeksowane i to zwrocilo czyjac uwage jako linkwoanie nie naturalne i nastapila reczna moderacja wynikow

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

nikt nigdy nie twerdził ze ewc nie dostanie nigdy bana, bany się zdarzają że tak powiem każdmu i to nie raz w masakrycznych ilosciach na jednym koncie, obecnie ewc indexują sie rożnie jedne mają po 2k innne po 50k wszysko zależy jak je właściel obrabia, komu odpowiadają to sobie je sadzi komu nie to je omija szerokim łukiem

Mam nadzieje ze kolejne bany jeżeli się zdarzą to dostaniemy wiecej inforamacji co i jak

Marketing internetowy dla firm

lool :rolleyes: Mario przeczytaj co to jest SPAM a po drugie to za bardzo nie kumamy o co Tobie biega :pytajnik:

PS. Idąc Twoim tropem precel jest produktem ktory nabija PR https://wordpress.org/ a darmowe templaty zostały stworzone do nabijania PR dla https://www.freecsstemplates.org/

Chyba popadasz w paranoje ,

Pokaż JEDNĄ , JEDNĄ JEDYNĄ stronę na Twoim skrypcie (ale nie Twoją modelową, tylko kogoś obcego) , która nie powstałą TYLKO w JEDNYM CELU dla nabijania punktów.

JEDNA taka strona mi wystarczy a odszczekam WSZYSTKO co tu powiedziałem.

a jak wiesz są miliony WP powstałych w innym celu i miliardy darmowych templatów też służących za coś innego niż TYLKO SPAM....

M

aaa o co mi biega ?? o to, że ten skrypt z założenia (przez CIEBIE, bo tak go stworzyłeś , takie zadałeś WARUNKI i rozreklamowałeś) powinien mieć BANA w google.....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności