Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

do tego czasu potraci się kilka domen a i SWL-e nabiora mocy .... LTFBWY :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma ryzyka, nie ma zabawy :)

A co do citesow, to korzystajac z wolnej chwili odpalilem sobie 2 sztuki. Narazie wchodza do indeksu jak w maslo, zobaczymy czy rownie szybko z niego wyplyna :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Nie pozabijajcie się :P To miał być luźny temat :)

indeksują się bardzo ładnie, śmiem przypuścić że nawet lepiej od wiki :)

Nie wiem ile tam jest max podstron ale u mnie maksymalnie było około 50k i do takiej ilości zbliżały się jeszcze dwie kolejne ;)

W sumie pewnie jeszcze zaloże kilka domen z tym skryptem tyle ze tym razem wybiore jakas trudna fraze do linkowana ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Tak indeksuje się to bardzo dobrze ale przydało by się aby więcej ludzi zaczęło się tam wpisywać jak najprędzej zanim zaczną one lecieć za niemalże 100% dc. I mam nadzieję że ta dodawarka co powstaje uniemożliwi spamowanie tych skryptów jednakowymi wpisami ale wymusi jak największe zróznicowanie dodawanych treści.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jakie znowu ? całyczas jesteśmy :) szkoda tylko że G nas nie lubi :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No i 7 szt moich poszło w pi..u. Zobaczymy za kilka dni jak site nie wróci to lipa. Może komuś się to nie podoba i za konfidenta w google robi ;]. no ale wolno mu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Czyli to nie tylko mi poleciały... Osobiście założyłem 2 nowe i zobaczymy jak się będą indeksować, ogólnie jak by mi mieli to nawet banować co 1-2 miesiące to jest to opłacalne z uwagi na szybki przyrost site ;P

Jedynie chyba zakupie pod to najtańsze domeny typu regionalne ew. gsm.pl itp.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Czytając powyższe, wcale bym się nie dziwił gdyby jednak ewebcities był na 'tapecie' u pana googla.

......zamiast bezsensownej gadki lepiej zamieścić jakąś konstruktywną krytykę w rodzaju co zmienić , co poprawić by ewebcites nie był tylko spamem jak ty twierdzisz ale spełniał rolę zwykłej strony internetowej na której zainstalowany jest swl jakich są tysiące w internecie.

Sęk w tym, że to na STARCIE producent sam spalił swoimi oficjalnymi zasadami ten skrypt - to tylko moje osobiste zdanie , początkującego w temacie spamu itp. I przy tym właśnie tak upierałem się dyskutując tutaj kilka dni temu.

Jak sądzę ewebcities miał być wunderwaffe na konkurencyjny seo.net.pl. A może okaże się , że 'w drugą stronę'.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności