Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moze problemem jest to iz licencja zezwalala tylko na e-weblink i w kazdym jest link pozycjonowanie do strony XANA i jego konkurencji nie spodobalo sie setki darmowych linków do konkurenta

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Jeżeli tak to czemu nie poleciały z wielkim hukiem strony z generowaną treścią, które są jeszcze gorszym spamem i istnieją w sieci dużo dłużej? Np. te na skrypcie pawła kobisa.

bo może nie dało się ich wyłapać algorytmem tak prosto ?

Googlowcy nie będą się bawić w wyławianie pojedynczych spamów. Tutaj była prosta piłka i automat działa. Trza wyrwać chwasta zanim się rozrośnie.....ale jak znam życie to i tak bardziej pokazówka i propaganda jest - bo czym takim są te biedne ewebcitiesy ? jakimś zupełnie niepoliczalnym ułamkiem spamu.

Chociaż Xana tam nie lubią - pokazywali mu już ostrzeżenia przecież - pewnie na kompie ma zainstalowanego keyloggera od nich.....

Śmiem twierdzić, że też przyłożyli swoje rączki do uruchomienia aktualnego KONKURSU - może nawet NAGRODY FUNDUJĄ ;)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

wiekszosc z nas pewnie wkurzy google i za kazdego uwalonego webcitesa postawi pewnie 5 lub 10 takie jest zycie

nie da sie ukryc webcitesy beda stawiane gdyz tworzy sie sporo podstron tego

wazne aby byla pod to stworzona dodawarka i jesli maja dzialac musi byc troche zmienione licencja - wg mnie wystarczy ze ten baner bede mogl wyrzucic choc jesli rzeczywiscie jest to pokazowka na przekor Xanowi to linki do jego stron tez sa niebezpieczne ;)

choc sadze iz pokazówka poszła i teraz sie uspokoi ale nie da sie ukryc dodawarka musi dzialac jak najszybciej

BANERY REKLAMOWE

nie fundują, nie chodzi o xanna. Poprostu przyszla kolej, nie ma co sie doszukiwac jakis tam akcji specjalnych ;).

Mario masz racje - niczym sa te webcities do ogolu spamu i pewno gdyby chcieli to by pocieli wiecej - tu raczej chodzi o pokazanie że jak chcą to mogą i dziś masz a jutro zechcą i nie będziesz miał. To tak jakby pokazać kto kontroluje ostatecznie te wyniki.

Czyli budzisz sie pewnego ranka, okazuje się że Twoja kolej i jeden z głowy.

Nie sądze że chodzi też o ten skrypt, bo jak ktoś chce to sobie go przerobi, jednak jak ma wiele cech wspólnych to już ###### wielkie ryzyko.

Oftop

Mario swoją droga Ty ze Szcz = na it party zapisany ? i na 13 na netcamp

Oftop

Mario swoją droga Ty ze Szcz = na it party zapisany ? i na 13 na netcamp

nie zapisywałem się, ale codziennie otwiera mi się stronka IT Party i mi przypomina.

Na szczęście nie koliduje mi z piknikiem lotniczym - jutro jadę. Tylko kurde - jadę tam, żeby dotknąć Spitfire, a on chyba się popsuł i nie przyleci.........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

oftop

Mariorejestruj się ;) na it party

Przybadz takze na Netcamp do pubu Haga na starym miescie robimy takie spotkanko na luzie - 13 o 19.

aaaa widzisz Netcamp bym przegapił.....

M

raczej chodzi o to ze tak szybko jest banowany :D przez google zanim rozrosl sie do nie wiem jakich rozmiarów i nie wiem ilu kopii

pytanie - czy zamierzanie wypuscic inne banery gdyz w skryptach ktore przerabiam ten układ i wielkosc troche mi psuje szyki ;) a przypuszczam iz licencja nie zostanie zmieniona w tym wzgledzie

BANERY REKLAMOWE

mi to poleciało od 2ch tygodni od postawienia;] 2 tyg miał najstarszy najmłodszy około tygodnia. Dlatego mnie to zdziwiło że tak szybko.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności