Skocz do zawartości

Koniec ery e-webcites?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

po PW jest możliwe nagięcie licencji przez ściągniecie banerów i zmianę linków xanna w stopce jedynym gadżetem nie zmieniany jest obowiązkowe podłączenie.

a nie mozesz tego poscic na zasadzie "robcie co chcecie" z zastrzezeniem "jesli jaki kolwiek swl to tylko eweblink" ?

a w sprawie banow to polecialo wszystkim, nie wazne czy webcity byl od poczatki czy mial dopiero site=20

sqt jest wszedzie ;)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czyli rozumiem moge sciagnac BANER i zmienic stopke ale obowiazkowo musi byc system zainstalowany i zaden inny ---- czy dobrze rozumiem?

to mi sie podoba i odpowiada - ja swoje pozostale mam juz troche zmienione zostala w sumie stopka i jeszcze kilka elementów, ale najwazniejsze adderek do tego ;) dobrze by bylo aby aktualke do bazy robil z waszej listy :P

jedno jest pewne to dobry skrypt ogłoszeniowy i tym samym katalog branzowy stron i tak go trzeba promować i o nim mowić :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jedno jest pewne to dobry skrypt ogłoszeniowy i tym samym katalog branzowy stron i tak go trzeba promować i o nim mowić.

Plus kilka skórek do wyboru, choćby po to, by łatwiej było zrobić swoją przeróbkę i nie kusić "złego".

Mi chyba dwa też poleciały, z czego jeden miał niecały tydzień i po jednej stronie w indeksie. Piszę "chyba", bo dwa kolejne są tak świeże, że jeszcze nic nie miały w indeksie, a nie wiem, czy już poleciały, czy może jeszcze do indeksu wejdą.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

nagonkę zrobili, mi tez poleciała 4letnia (expire) linkowana z linkorna, z 14k miala. ;( .

Sorki nie tylko, dzisiejszej nocy poleciało mi również kilkanaście innych spamów. Za sprzątanie sie wzięli ;/.

Nawet dostałem bana na podkatalog ;)

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

tak jak mowi mowi sie trudno jak bedzie mozna zmienic te elementy licencyjne nie bedzie żle

ja juz te co mi zostaly mam zmienione przynajmniej czesciowo układem iz z automatu po najwazniejszych elementach nie powinno sie tego juz wykryc ale nigdy nie mow nigdy

BANERY REKLAMOWE

Nie wiem ja w dalszym ciągu nie jestem przekonany. piszecie że stopka ale mocne linki też wymaga zostawienia stopki i linku do skryptu. Do tegi mało kto zadaje sobie trud aby tam cokolwiek zmieniać po swojemu. No i tego jest wiecej w sieci niż ewebcitesów i dłużej. Te jakoś tak masowo nie poleciały. No chyba że polecą w następnej kolejności. Nic trzeba stawiać nowe w ilości x4 i nie chwalić się domenami

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Sorki nie tylko, dzisiejszej nocy poleciało mi również kilkanaście innych spamów. Za sprzątanie sie wzięli ;/.

Dokładnie tak , jest wielkie sprzątanie i lecą przeróżne "śmieciarki" , łatwo to obserwować obecnie przez statystykę w ewebie ilosc domen / site

Idzie era pożądanych śmieciarek

Marketing internetowy dla firm

moje EWC jeszcze nie poleciały i mam nadzieje że G już nei zdazy ich "zaczarować' (zmiany).

co do samego sprzątania widze to po qlwebikach trashowych.

Co do samego EW - idziemy dalej czekamy na dodawarkę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dzis poszly pozostale moje nawet te co mialy kilka dni

do tego poszlo wiele innych stron

site w weblinku spadlo o kolejne 2 mln

jak tak dalej pojdzie bedzie ciezko

BANERY REKLAMOWE

nie wiem czy da cos dodawarka

dzis mi w nocy polecialo tyle stron ze usiadlem

nie wiem jak tak dalej pojdzie co robic - pewnie trzeba bedzie zmienic branze

ps. gdzie najtaniej kupic dzis nowe domeny :rolleyes: jakos trzeba z tego wyjsc

BANERY REKLAMOWE

u mnie to samo. google wyindeksował połowe moich stron i to nie tylko spamu. Poleciało praktycznie wszystko. Sklepy esc robione pod klienta a nie pod zaplecze, mój osobisty blog na wordpress z unikalnym kontentem pisanym przeze mnie z palca dla ludzi nie dla linków, poleciała strona o moim mieście i kilka innych zwyczajnych stron. Załamka. Fakt poleciało też sporo spamu, tyle że użytecznego zwykłemu userowi jako że nigdy nie stawiałem zaplecza tylko pod szukajki. Nic trzeba poczekać kilka dni i zobaczyc co jeszcze poleci i zacząc stawiać na nowo i odrabiać straty.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

u mnie to samo. google wyindeksował połowe moich stron i to nie tylko spamu. Poleciało praktycznie wszystko. Sklepy esc robione pod klienta a nie pod zaplecze, mój osobisty blog na wordpress z unikalnym kontentem pisanym przeze mnie z palca.......

Nie tylko u Ciebie w mojej grupie wszystkim leci masakryczne wszystko bez wyjątku.

Moja teoria jest taka ze gooogle robi z SITE to samo co z LINKAMI poprostu nie bedzie pokazywac prawdziwej wartosci

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności