Skocz do zawartości

Kopiowanie artykułów

Rekomendowane odpowiedzi

Czy kopiowanie artykułów z innych gazet na moją jest dozwolone?

To niech ktoś mi powie na jakiej zasadzie działa Angora? Tam często są całe artykuły z innych gazet, a jedynym nawiązaniem jest podanie źródła.

Jest dozwolone tylko w przypadku jeżeli mamy zgodę autora lub/i wydawcy.

Angora, Reader's Digest i inne gazety przedrukowują artykuły tylko na zasadzie współpracy lub zakupu.

Tak jak polskie telewizje puszczają w kółko te same mniej i bardziej beznadziejne filmy za których licencje na Polskę zapłaciły, tak samo wszystko co ma autora nie może być wykorzystywane bez jego wiedzy i zgody.

Ja do artykułów na swoich "blogach" i wpisach w pp zacząłem dodawać notkę Copyright.

reklama - ulotki, plakaty, wizytówki

Tanie kredyty przez internet - kredyty mieszkaniowe, kredyty gotówkowe oraz samochodowe

Ja do artykułów na swoich "blogach" i wpisach w pp zacząłem dodawać notkę Copyright.

To niczego nie zmienia. Bez tej informacji dalej prawa autorskie są zastrzeżone.

Kilka skopiowanych blogów czy innych stron i można nabyć nowe doświadczenie - pozycjonowanie stron w warunkach izolacji więziennej :) .

Spam jest niedozwolony i może być karalny a wśród osób na tym forum chodzi milionami dziennie, a nie znam osoby ktora by teraz siedziala w kryminale :)

ilqesu - czy aby faktycznie spam chodzi milionami?;>

postawienie kilkuset kopii wiki to chyba nie przestępstwo?

no chyba, że mówisz o masowym mailowaniu do ludzi, bez ich zgody?;> albo pisząc spam masz też na myśli setki takich samych stronek?

mylne pojęcia, definicja spamu - google nie boli;)

dc to kopie wiki i nie ma w tym nic, za co można pójść do kriminału;]

mowa jest o kopiowaniu tekstów, bądź całych stronek - a wątpię w to, by ludzie z tego forum spadli tak nisko, że zaczeli stawiać kopie mojego zaplecza...

No;)

smile ;-)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

mowa jest o kopiowaniu tekstów, bądź całych stronek - a wątpię w to, by ludzie z tego forum spadli tak nisko, że zaczeli stawiać kopie mojego zaplecza...

Spadli, spadli - mnie nawet stary katalog zerżnęli

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

w takim razie jestem bardzo negatywnie zaskoczony...

widocznie nie doceniałem potęgi "myślicieli" z tego forum.

aj;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

To niczego nie zmienia. Bez tej informacji dalej prawa autorskie są zastrzeżone.

Oczywiści, że są zastrzeżone, ale dzieci może choć trochę sie wystraszą.

reklama - ulotki, plakaty, wizytówki

Tanie kredyty przez internet - kredyty mieszkaniowe, kredyty gotówkowe oraz samochodowe

dzieci może choć trochę sie wystraszą.

dzieci nie wiedzą co do czego jest znak "kopirajta":)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności