Skocz do zawartości

Usuwanie linków przez moderatorów

marek82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szkoda, że niektórzy Właściciele preselli zachowują się nie fair i usuwają linki z tekstów. Mogę zrozumieć, że dana fraza jest dla nich nie na rękę bo sami ją dla kogoś pozycjonują, ale w takiej sytuacji powinni po prostu usuwać cały wpis. Człowiek sie męczy, pisze unikalny tekst, a pózniej po paru dniach sprawdza i widzi czysty tekst bez linków. Może się mylę ale jest to forma pewnej niepisanej umowy. Ja Ci daje tekst - buduję Twoj serwis, a Ty mi dajesz za to linka? Czuję się oszukany gdy widzę jak moja mozolna praca idzie na marne. Szanujmy się i swój czas. To nie wolontariat.... Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokladnie .. podawajcie adresy a ludzie beda unikac takich presli :)

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Takie działania jakie marek82 napisał, są łamaniem praw autorskich. Nikt nie ma prawa wykorzystywać Naszą twórczość, bez porozumienia z Nami.

Advokat napisał w tym poście kilka mądrych zdań :

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=52636

Jeśli ktoś Nam udostępnia miejsce na artykuły, to wcale nie oznacza, że są one jego własnością.

a apeluję do tych którzy rzucają takie oskarżenia żeby najpierw sprawdzili ustawienia swoich adderów. Często przy moderacji usuwam wpisy bez linków. Mam wrażenie że niektórzy mają ustawione losowanie np 3 z 8 akapitów a nie w każdym mają link.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

własciciele precki postepują nie fair? dobrze, że uzytkowincy postepują fair :]

mój WordPress - tam nie tylko kasuję linki, tam banuję userów i wywalam wszyskie ich wpisy...

dodatkowo jeszcze zmieniam dla Tych poszkodowanych userow nie raz treść wpisu by był on jak najbardziej unikalny..., przenosze im linki ze wstepu (daj Boże jak jest wstep, a musi byc i to pisze w regulaminie) w dalszą część wpisu...

jestem normalnie straszny...

są też i tacy co ręcznie wklepują arty a nie korzystaja z addera, przez nich nie mam co robić... ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a czemu zamieszczający wpisy nie czytają regulaminów. Sam czasem usuwam linkji jeżeli regulamin mówi o max 2 linkach w treści artykułu a dodający stara się być mądrzejszy i zamieszca ich np 5 i więcej. Nadmiarowe zostają usunięte, najczęściej licząc od dołu. Nie wydaje mi się aby to akurat było łamaniem praw bo jak ktoś dodał wpis znaczy to, że zzkceptował regulamin a to że go nie przeczytał to już jego problem. Co do usuwających linki całkowicie to zwykłe ku******o i z tym powinno się walczyć. No chyba że regulamin zakazuje linkowania w dodawanych artach.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Konkrety. To nie pierwszy przypadek.
Po prostu podawajcie adresy takich precli, a nie lamentujecie...
Podaj adres precla, pokaż dowody - wszyscy będą go omijać.

M

Dokladnie .. podawajcie adresy a ludzie beda unikac takich presli :)
Łał... chłopaki! Każdy z Was wnosi coś nowego do tego wątku.

PS. Dajcie adresy precli, a nie... :) :) :D

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności