Skocz do zawartości

Usuwanie linków przez moderatorów

marek82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a czemu zamieszczający wpisy nie czytają regulaminów. Sam czasem usuwam linkji jeżeli regulamin mówi o max 2 linkach w treści artykułu a dodający stara się być mądrzejszy i zamieszca ich np 5 i więcej. Nadmiarowe zostają usunięte, najczęściej licząc od dołu. Nie wydaje mi się aby to akurat było łamaniem praw bo jak ktoś dodał wpis znaczy to, że zzkceptował regulamin a to że go nie przeczytał to już jego problem. Co do usuwających linki całkowicie to zwykłe ku******o i z tym powinno się walczyć. No chyba że regulamin zakazuje linkowania w dodawanych artach.

A kto ma czas na czytanie regulaminów? Jak masz do dodania z 200 artykułów to więcej zajęłoby czytanie niż dodawanie. Przyjęła się średnia 3 linki i tak dodaję wszędzie.

Co do usuwania linków, nawet tych nadmiarowych to uważam, że administrator powinien albo usunąć cały wpis albo zostawić taj jak jest beż żadnej ingerencji.

• 2 tygodnie później...
zajebioza.com (przyklad: zajebioza.com/2008/05/05/mieszkania-w-krakowie-%e2%80%93-analiza-cen/)

dobrze ze ten id...ta nie dał w to miejsce swoich linków jeszcze

czyli zajebioze mozecie juz unikać

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

dzięki, ja mu tu unikaty z palucha, a teraz rzeczywiście żadnego linka nie ma, o w morde

Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty.

Wczoraj to samo zobaczyłem - ale jeszcze jeszcze trzy dni temu linki się wyświetlały normalnie. Pewnie wyszło na to, że nasze linki z artów osłabiają moc linków z systemów i musiał "zareagować"...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Witam. Szkoda, że niektórzy Właściciele preselli zachowują się nie fair i usuwają linki z tekstów. Mogę zrozumieć, że dana fraza jest dla nich nie na rękę bo sami ją dla kogoś pozycjonują, ale w takiej sytuacji powinni po prostu usuwać cały wpis. Człowiek sie męczy, pisze unikalny tekst, a pózniej po paru dniach sprawdza i widzi czysty tekst bez linków. Może się mylę ale jest to forma pewnej niepisanej umowy. Ja Ci daje tekst - buduję Twoj serwis, a Ty mi dajesz za to linka? Czuję się oszukany gdy widzę jak moja mozolna praca idzie na marne. Szanujmy się i swój czas. To nie wolontariat.... Pozdrawiam.

Ja usuwam jedynie jak ktos lamie regulamin precla -np da 300 bajtow tekstu, albo 6 linkow na wpis. jeszcze w tym drugim wypadku kiedys usuwalem nadmiarowe linki, ale ile mozna, to wszystko kosztuje kupe czasu, a czasu nie ma. Wiec jesli ktos ma w du**e moj regulamin i moj czas, to ja mam w du**e jego linki, proste.

Tutaj bedzie sygnaturka

W dużej części wpisy to dziadostwo.

Jeżeli ktoś uważa że nie ma czasu czytać regulaminu (mmarek), który ktoś stworzył aby polepszyć jakość presella to niech nie zgłasza byle badziewia do katalogu bo osób ślących gówniane arty jest sporo i to moderator traci więcej czasu na przeglądanie syfu i wybór właściwych artykułów.

Jeżeli artykuł będzie zgodny z powszechnie przyjętymi normami, to bardzo prawdopodobne jest że admin doda wpis.

Co do braku linków w artykułach to często jest tak jak --Nuta-- napisał. Dużo osób nie potrafi korzystać z prostego addera i dlatego nie są dodawane linki do artykułów.

/lub po prostu zapominacie dodać linki. Inna sprawa że admin nie powinien wtedy dodać wpisu, ale nie można wymagać od admina, który na jeden artykuł poprawny ma 10 syfów żeby był 100% nieomylny i przypadkiem nie dodał artykułu.

reklama - ulotki, plakaty, wizytówki

Tanie kredyty przez internet - kredyty mieszkaniowe, kredyty gotówkowe oraz samochodowe

Pieprzenie - dodaje teksty z kodem html - ręcznie i zawsze to działa. Jak uważasz, ze tekst to dziadostwo, to go usuń. Bez naszych linków jest już wartościowy? Te głodne kawałki o regulaminie zostaw dla przyszłych pokoleń. I jeszcze raz przypominam - nie mowimy o niedodawaniu wpisów, tylko o kasowani naszych linków z naszych wpisów, jasne?

Eksperyment Discover.pl

Pieprzenie - dodaje teksty z kodem html - ręcznie i zawsze to działa.

Napisałem że nie wszystko to syf.

Jak uważasz, ze tekst to dziadostwo, to go usuń.

tylko dlaczego przez spamerów mam tracić czas na przeglądanie artykułu?

(ja usuwam niepoprawne wpisy)

Bez naszych linków jest już wartościowy? Te głodne kawałki o regulaminie zostaw dla przyszłych pokoleń. I jeszcze raz przypominam - nie mowimy o niedodawaniu wpisów, tylko o kasowani naszych linków z naszych wpisów, jasne?

więc naucz się najpierw czytać po polsku, bo najwyraźniej nie rozumiesz tego czego czytasz.

reklama - ulotki, plakaty, wizytówki

Tanie kredyty przez internet - kredyty mieszkaniowe, kredyty gotówkowe oraz samochodowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności