Skocz do zawartości

wiki ma jakieś specjalne względy?

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Wiki nie ma specjalnych względów.

Sprawa jest oczywista.

1. Tak jak powiedział przedmówca to wiki ma bardzo dobre linkowanie wewnętrzne.

2. Lnki do wiki zazwyczaj się bardzo mocne ponieważ są tematyczne i w treści

W tym roku bawiłem się php i zrozumiałem tajemnicze moce szooka

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

wiki jest specjalnie traktowana przez gogole to nie jest przypadek ze ją widzimy wszędzie w serpach

no właśnie, tak jak powyżej napisałem wg mnie wiki ma mega-względy szczególnie w Google bo ich wyniki napewno nie są natualnie wynikające z PR / budowy linków.

Google ich zna, dało im powera za zawartość, przejrzystość informacji + brak reklam itp. itd.

Myśl i bogać się

jak ma mocne 1 miejsce i tak jak bardzo wiele osób robi że ktoś wpisze sobie w pasku adresu w FF jakieś słowo, to go często FF od razu przeniesie na taką strone co jest nr1 nie pokazując wyników

IE i Opera chyba tak nie robią... ale FF i tak ma w Polsce bardzooo silne 40% rynku

Myśl i bogać się

bonus?

niby w jaki sposób google ma przyznawać takiego typu bonusy? dolinkowywać strony czy ręcznie wsadzać je na konkrente pozycje,

fakt nie znam się na algorytmie wyszukiwarki, ale tak sobie myślę i myślę i nie wiem jak to ugryźć.

według mnie sprawa jest prosta:

serwisy są długo w sieci, mają zajebi.. linkowanie wewnętrzne, za**b... linkowanie zewnętrzne, bardzo dobrą optymalizację, zaufanie użytkowników (częst wpisywana jest fraza + "wiki"), dlatego siedzę wyżej w wynikach niż normalne sity.

jakby ktoś miał po prostu stronę z takim stażem, z taką treścią i zaufeniem też byłby wysoko;)

a youtube to trochę inna sprawa, ponieważ w koncu należy on do googla, czyż nie?;>

(nie interesowąłem się tym tematem, ale google jakiś czas temu wykonał taką inwestycję, prawwa?)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności